Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 2,4 GHz trådløs mobil (Silver) optisk mus (WE790AA#ABB)

HP 2,4 GHz trådløs mobil (Silver)optisk mus

Produktinfo
Produktbeskrivelse

Liten størrelse men stor funksjonalitet - denne trådløse musen med optisk sensor er pakket med funksjoner, inkludert fire knapper (to primærknapper, klikkbart rullehjul og en knapp for vending av dokument) og en 2,4 GHz trådløs mottaker.

• Avansert 2,4 GHz trådløs teknologi holder deg tilkoblet og lar deg arbeide over lengre avstander, med mindre forstyrrelser og større dekningsområde.


• Fra skrivebord til styrerom og utover - arbeid trygt på mange forskjellige overflater takket være den optiske sensoren med justerbar følsomhet (1250 CPI som standard, 1750 CPI maks.).


• Du vil aldri miste en mottaker igjen! Mikromottakeren er så liten at du kan la den være koblet til den bærbare eller oppbevare den inni musen slik at du er sikker på at de alltid er sammen.


• Med gummierte sider og en spesiell symmetrisk design er du sikret komfortabelt og sikkert grep med både venstre og høyre hånd.


• Rull opp, ned, mot venstre og mot høyre jevnt og sikkert, takket være gummikanten midt på det glatte rullehjulet.

Inkludert i leveransen
    HP 2,4 GHz trådløs optisk mobil mus; Trådløs USB-mikromottaker; Ett AA-batteri;Programvare og dokumentasjon; 2 års begrenset garanti


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel