Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 2-pakning Recycled Bond Paper - 420 mm x 45,7 m (16,54 tommer x 150 fot) (CG892A)

HP 2-pakning Recycled Bond Paper420 mm x 45,7 m (16,54 tommer x 150 fot)

HP 2-pakning Recycled Bond Paper 80 g/m² - A2/420 mm x 45,7 m
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP Recycled Bond Paper er laget av 100 % resirkulert basepapir, og er i samsvar med markedsledende miljøsertifiseringer. Bidrar til at du kan oppfylle bedriftens og kundenes miljøprogram, og gir problemfri utskrift - klorfritt.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Det klorfrie HP Recycled Bond Paper som er laget av 100 % resirkulert basepapir, er i samsvar med markedsledende miljøsertifiseringer og hjelper deg med å oppfylle bedriftens miljøprogram.
  • Det er ingen grunn til å avstå fra flott bildekvalitet og problemfri ytelse for å bruke et papir som er produsert med tanke på miljøet. Dette papiret er ideelt for daglig utskrift, og den høye kvaliteten gjør at du også kan bruke det til enkelte presentasjoner.
  • Et lett papir med høy ytelse gir mange muligheter for besparelser. Lav vekt betyr lavere transportkostnader. HP Recycled Bond Paper 80 g/m² er konkurransedyktig priset og gir høy verdi for dine daglige utskriftsbehov.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel