Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 15 lett bruk svart original blekkpatron (C6615NE#301)

HP 15 lett bruk svartoriginal blekkpatron

HP 15 Inkjet, svart blekkpatron for lett bruk
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 15 svarte Inkjet-blekkpatroner inneholder merkebeskyttet, pigmentbasert HP-blekk, som gir enestående utskriftskvalitet på alt papir, også vanlig papir. Patronene er tilgjengelig i to størrelser med tanke på ulike bruker- og utskriftsbehov.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP 15 svarte Inkjet-blekkpatroner gir enestående utskriftskvalitet på alt papir, også på vanlig papir for daglig bruk. De er kompatible med hele spekteret av HP-medier og ideelle for mange forskjellige utskriftsbehov.
  • HP 15 svart blekkpatron inneholder HP pigmentbasert blekk, som gir enestående kvalitet hver gang du skriver ut. Den skarpe svarte teksten og klare grafikken sørger for et profesjonelt utseende.
  • HP 15 svart blekkpatron er ideell for små kontorer og hjemmebrukere som ønsker holdbare kvalitetsutskrifter til en rimelig pris. Blekkpatronen er tilgjengelig i to størrelser for ulike brukere i små kontorer eller familier.
  • Hver HP inkjet-blekkpatron består av et integrert skrivehode og blekkforsyning; designet for enkel utskifting uten søl. Dette gir et nytt skrivehode og friskt blekk hver gang blekkpatronen skiftes ut, for maksimal utskriftskvalitet og driftssikkerhet.
Inkludert i leveransen
    Blekkpatron


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel