Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
1300 webkamera

HP 1300 webkamera

Samle og del enkelt med budsjettvennlig webkamera.
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Det er på tide med enkel og umiddelbar tilkobling og kommunikasjon. Den brede kompatibiliteten til HP webkamera 1300 strekker seg over populære videosamtaletjenester. Fra chatting i videosamtaler til videoopptak – du vil sette pris på de brukervennlige funksjonene.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    På et øyeblikk er du i gang med å chatte med venner og familie. HP webkamera 1300 er i høy grad kompatibelt med de fleste større videosamtaletjenester: Skype, AOL, Yahoo, MSN og Google. Og opplasting til Facebook med ett klikk. (1,2)
  • HP webkamera 1300 har massevis av ekstrautstyr. Allsidig klips kan monteres hvor som helst. 360° panorering og 30° vipp justeres fritt. Retningsvirkende mikrofon kutter ned på bakgrunnsstøy. Det kan også brukes som stillbildekamera.(2)
  • Rene linjer. Strømlinjeformet form. Lett og ultra-kompakt størrelse. HP webkamera 1300 er lite, plassbesparende og gir mye moro i alle miljøer.
Inkludert i leveransen
    Webkamera; CD med programvare; Drivere; Brukerhåndbok; Hurtigreferanse; Garantierklæring


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel