Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
13 originalblekkpatron,  svart

HP 13 originalblekkpatron, svart

HP 13 svart blekkpatron
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Få skarp svart tekst og stabil, enestående utskriftskvalitet. Den patenterte, pigmentbaserte blekksammensetningen i HP 13 svart blekkpatron sørger for profesjonelle, pålitelige resultater på en enkel måte.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Få skarp svart tekst og stabil, enestående utskriftskvalitet. Patentert blekk i HP 13 svart blekkpatron og HP Smart utskriftsteknologi[k1] i rekvisita og skriver er konstruert sammen for å produsere klare og skarpe resultater hver gang du skriver ut.
  • Problemfri utskrift og lite vedlikehold. HP 13 svart blekkpatron, 28 ml, er konstruert sammen med skriveren og er enkel å installere og lett å bytte ut. Du varsles automatisk når det er lite blekk eller tomt for blekk. Administrasjon av rekvisita er enkelt med nyskapende HP Smart utskriftsteknologi[k1].
  • Spar tid og realiser løpende besparelser med HP 13 svart blekkpatron som kan skiftes ut separat. Denne blekkpatronen er konstruert sammen med skriveren for å produsere stabile, profesjonelle resultater, og den er skreddersydd for å dekke dine behov med glimrende økonomi. Separate blekkpatroner gir muligheten for økonomisk erstatning av bare den blekkpatronen som er gått tom.
Inkludert i leveransen
    Blekkpatron


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel