Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 13 originalblekkpatron,  svart (C4814A)

HP 13 originalblekkpatron, svart

HP 13 svart blekkpatron
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Få skarp svart tekst og stabil, enestående utskriftskvalitet. Den patenterte, pigmentbaserte blekksammensetningen i HP 13 svart blekkpatron sørger for profesjonelle, pålitelige resultater på en enkel måte.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Få skarp svart tekst og stabil, enestående utskriftskvalitet. Patentert blekk i HP 13 svart blekkpatron og HP Smart utskriftsteknologi[k1] i rekvisita og skriver er konstruert sammen for å produsere klare og skarpe resultater hver gang du skriver ut.
  • Problemfri utskrift og lite vedlikehold. HP 13 svart blekkpatron, 28 ml, er konstruert sammen med skriveren og er enkel å installere og lett å bytte ut. Du varsles automatisk når det er lite blekk eller tomt for blekk. Administrasjon av rekvisita er enkelt med nyskapende HP Smart utskriftsteknologi[k1].
  • Spar tid og realiser løpende besparelser med HP 13 svart blekkpatron som kan skiftes ut separat. Denne blekkpatronen er konstruert sammen med skriveren for å produsere stabile, profesjonelle resultater, og den er skreddersydd for å dekke dine behov med glimrende økonomi. Separate blekkpatroner gir muligheten for økonomisk erstatning av bare den blekkpatronen som er gått tom.
Inkludert i leveransen
    Blekkpatron


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel