Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 13 magenta original blekkpatron (C4816A)

HP 13 magenta original blekkpatron

HP 13 magenta blekkpatron
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Få skarpe, livaktige farger og presis fotokvalitet. Patentert, fargestoffbasert blekksammensetning i HP 13 blekkpatron sørger for profesjonelle, pålitelige resultater på en enkel måte.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Det å skape et godt inntrykk er avhengig av livaktige farger og presis fotokvalitet. Det patenterte, fargestoffbaserte blekket i HP 13-blekkpatronene er utviklet for å produsere et bredt fargespekter. Dette blekket støtter en ørliten dråpestørrelse på 4 pl for å gjengi fine detaljer. HPs blekkpatroner er utviklet sammen med skriveren og papir fra HP og leverer flotte, konsistente resultater på HPs spesialpapir og -film og på vanlig papir.
  • Problemfri utskrift og lite vedlikehold. HP 13 fargeblekkpatroner er konstruert for pålitelig, effektiv utskrift og er skreddersydd for å møte dine brukerbehov. Når det er på tide å skifte en patron, gir separate blekkpatroner muligheten til økonomisk erstatning bare av den patronen som er tom.
  • Innovativ HP Smart utskriftsteknologi[k1] gjør HPs utskriftsrekvisita enkle å bruke og vedlikeholde. For å sikre stabil utskriftskvalitet foretar den interaktive systemteknologien i HP 13 blekkpatroner, HP 11 skrivehoder og i skriveren automatiske og kontinuerlige justeringer for å optimalisere utskriftskvaliteten.
Inkludert i leveransen
    Blekkpatron


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel