Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 102 original fotoblekkpatron,  grå (C9360AE)

HP 102 original fotoblekkpatron, grå

HP 102 fotoblekkpatron, grå, med Vivera-blekk
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Fotografier med 9 blekkfarger i studiokvalitet og profesjonelle svart-hvitt-fotografier som motstår falming i generasjoner og gir skarpe detaljer og livaktige farger. Enestående fargenyanser og bildedetaljer gir fotokvalitet med HP Vivera-blekk.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Skriv ut profesjonelle fotografier med klare farger, fine nyanser og presise hudtoner med HP Vivera-blekk. Svart-hvittfotografier med nøytrale gråtoner og svart har høy kontrast. Detaljer i skyggeområder, toner og tekstur preger fotografier av studiokvalitet. Lyst HP Vivera-blekk er utviklet for utskrift av fotografier som gjengir livaktige og fine detaljer.
  • Førsteklasses ingredienser i HP Vivera-blekket gir en eksepsjonell falmingsbestandighet. De unike fargestoffene i HP Vivera-blekket – mange av dem eksklusive for HP – gir dype, livaktige farger på vanlig papir og spesialpapir i tillegg til falmingsbestandighet på HPs fotopapir.
  • Stol på HP for en overlegen utskriftsopplevelse – du får legendarisk HP-pålitelighet og konsistent ytelse. Få mest mulig for pengene ved å velge fra blekkpatroner som er skreddersydd for dine behov. HP resirkulerer dine brukte blekkpatroner gratis.
Målgruppe

For avanserte fotografer som koser seg med en hobby eller leder et lite firma, og som vil lage en portefølje og markedsføre fotografiene som portretter eller kunst ved hjelp av HP Photosmart 8750-skriverserien.

Egenskaper og fordeler
  • HP Vivera-blekk er spesialformulert for en optimal balanse mellom virkelighetstro farger og falmingsbestandighet.
  • HP Vivera-blekk er utformet for å gi en optimal balanse mellom farger, ytelse og pålitelighet.
  • HP Vivera-blekk er rene og frie for kontaminanter, noe som sikrer optimal pålitelighet og kvalitet.
Inkludert i leveransen
    Blekkpatron


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel