Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 101 blå foto original blekkpatron (C9365AE)

HP 101 blå foto originalblekkpatron

HP 101 fotoblekkpatron, blå, med Vivera-blekk
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 101 blå blekkpatron med lyst cyan, lyst magenta og blått HP Vivera-blekk for profesjonelle fotografier. Lag fargefotografier i studiokvalitet med en bred fargepalett og rike blåfarger som motstår falming i generasjoner[p1].

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Skriv ut profesjonelle fotografier med dramatiske blåtoner i landskaps- og havbilder. I HPs utskriftssystem med 9 blekkfarger bruker HP Vivera-blekk en kombinasjon av mørkt og lyst blekk for å reprodusere et bredt utvalg av lys- og hudtoner, noe som gir skarpe, naturlige farger. Lyst "foto"-blekk, med unike, livaktige fargestoffer, gir lyse farger eller pastellfarger for mer realistiske fotografier.
  • Førsteklasses ingredienser i HP Vivera-blekket gir en eksepsjonell falmingsbestandighet. De unike fargestoffene i HP Vivera-blekket – mange av dem eksklusive for HP – gir dype, livaktige farger på vanlig papir og spesialpapir i tillegg til falmingsbestandighet på HPs fotopapir.
  • Smart utskriftsteknologi sikrer fargekonsistens mellom patronbyttene og i hvert eneste fotografi[k2]. Den sikrer også optimal, ekte HP-ytelse i fotoutskriftene. Smart teknologi i denne ekte HP-patronen fungerer sammen med skriveren slik at du får proaktive varsler når blekknivået er lavt. Et popup-vindu vises på skjermen, eller du kan når som helst sjekke blekknivåene via skriververktøykassen.
Målgruppe

For avanserte fotografer som koser seg med en hobby eller leder et lite firma, og som vil lage en portefølje og markedsføre fotografiene som portretter.

Egenskaper og fordeler
  • HP Vivera-blekk er spesialformulert for en optimal balanse mellom virkelighetstro farger og falmingsbestandighet.
  • HP Vivera-blekk er utformet for å gi en optimal balanse mellom farger, ytelse og pålitelighet.
  • HP Vivera-blekk er rene og frie for kontaminanter, noe som sikrer optimal pålitelighet og kvalitet.
Inkludert i leveransen
    Blekkpatron


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel