Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 06A svart LaserJet-tonerkassett (C3906A)

HP 06A svart LaserJet-tonerkassett

HP LaserJet C3906A tonerkassett, svart for LJ 5l/6l/3100/3150, inntil 2500 sider
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP LaserJet-tonerkassetter i C3906-familien er ideelle for forretnings- eller privatbrukere som trenger laserutskrifter i profesjonell kvalitet. Den spesielle lavsmeltingsmekanismen betyr lavere temperaturer, mindre energiforbruk og større produktivitet.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP LaserJet-tonerkassetter i C3906-familien er designet til å fungere problemfritt med HP LaserJet-skrivere for klare og skarpe resultater. De er ideelle for hjemme- eller forretningsbrukere som ønsker pålitelige og konsekvente utskrifter av høy kvalitet hver gang.
  • HP LaserJet-tonerkassetter i C3906-familien med mikrofin toner kombinert med HPs Resolution Enhancement-teknologi gir kvalitetsdokumenter med skarpe kanter, jevne overganger og konsekvent dekning.
  • HP LaserJet-tonerkassetter i C3906-familien med mikrofin toner gir en pålitelig, problemfri ytelse med økt produktivitet og mindre interaksjon med skriveren. Påliteligheten og den strenge kvalitetstestingen kombinert med HPs kjente garanti og støtte gir optimal oppetid med et minimum av brukerinngrep.
Målgruppe

Forretnings- eller hjemmebrukere som trenger profesjonelle laserdokumenter.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel