Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Hjem & fritid Hus og hjem Ringeklokker Honeywell DC515NP2 - Trådløs Plug-In trådløs

Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Honeywell DC515NP2 - Trådløs Plug-In trådløs ringeklokke med HALO lys (DC515NP2)
Honeywell DC515NP2 - Trådløs Plug-In trådløs ringeklokke med HALO lys (DC515NP2)
Honeywell DC515NP2 - Trådløs Plug-In trådløs ringeklokke med HALO lys (DC515NP2)
Honeywell DC515NP2 - Trådløs Plug-In trådløs ringeklokke med HALO lys (DC515NP2)
Honeywell DC515NP2 - Trådløs Plug-In trådløs ringeklokke med HALO lys (DC515NP2)
Honeywell DC515NP2 - Trådløs Plug-In trådløs ringeklokke med HALO lys (DC515NP2)
Varenummer:
DC515NP2
EAN:
5004100965554

Honeywell DC515NP2 - Trådløs Plug-In trådløs ringeklokke med HALO lys

 • Plug-in modell
 • God rekkevidde til ringeknapp
 • Nattlys
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Honeywell DC515NP2 - Trådløs Plug-In trådløs ringeklokke med HALO lys

Plug-In model med utvidet funksjonalitet fra Honeywell. Enkel, brukervennlig og bekymringsfri trådløs dørklokke med  nattlys som leder deg i mørket, 150M rekkevidde, volumkontroll og 9 ulike ringetoner. I tillegg utstyrt med hvileinnstilling som stenger av lyden på dørklokken i 3, 6, 9 eller 12 timer – slik at du kan koble av uten å bli forstyrret. Det innovative HALO lyset gir deg uansett beskjed om at noen er på døren.
 
Fra den helt nye serien til Honeywell! En trådløs ringeklokke utviklet for den moderne bolig, og med kvalitet du aldri tidligere har hatt med en ringeklokke. DC515NP2 er en enkel, pålitelig og problemfri trådløs ringeklokke til en attraktiv pris. Ferdig programmert og klar til bruk rett ut av esken. Med trådløs forbindelse på kvalitetsfrekvensen 868Mhz og krystallklar lydkvalitet vil du aldri gå glipp av en beøkende igjen.
 
 • Volumkontroll og 9 ulike ringetoner med krystallklar lyd
 • Nattlys som leder deg i mørket
 • Sleep/mute funksjon
 • Innovativ HALO belysning når noen ringer på  (velg mellom 7 ulike farger / mørk blå, grønn, lilla, gul, lys blå, hvit eller rød.)
 • Programmer inn opptil 4 ringeknapper med hver sin ringelyd og farge på HALO belysningen
 • LED strobe som bekrefter aktivering
 • Overlegen Honeywell kvalitet med hele 2 års garanti
 • Lekker ringeknapp med IP55 klassifisering
 • Stabil drift på 868 Mhz

Ringeknapp med flott design

Den trådløse ringekknappen kombinerer overlegen funksjonalitet og kvalitet med markedets lekreste design. Den kommer med et LED bekreftelseslys som indikerer at knappen fungerer som den skal, og en «secret knock» funksjon spiller av en annen ringetone – slik at du vet at det er et familiemedlen eller bekjent på døren.
 

Friedland ringeklokker = Honeywell

Du er kanskje kjent med navnet Friedland og deres legendariske ringeklokker. Friedland er i dag eid av Honeywell og deres 60 år lange tradisjon med å utvikle markedets beste ringeklokker fortsetter nå under merkevaren Honeywell. Med Honeywell sin ekspertise og kompetanse innen innovasjon har de utviklet en serie med revolusjonerende dørklokker fra grunnen av som ikke bare ser fantastiske ut. Med Honeywell sin utrolige pålitelighet endrer de definisjonen av hva en ringeklokke er i stand til.
 
Honeywell dørklokker er annerledes på grunn av sin intuitive design og fleksibilitet. De vokser med familien, tilpasser seg ditt hjem og livsstil gjennom en rekke smarte funksjoner som kan tilpasses slik at du alltid er i stand til å kontrollere hvordan du bruker dem. Honeywell sine produkter representerer en overlegen kvalitet på ringeklokker, ulikt det meste annet på markedet.
 
Ikke kast penger ut av vinduet med å kjøpe en dørklokke som kun varer noen måneder, eller som ringer når den ikke skal ringe. Velg kvalitet – velg Honeywell! Vi gir deg 2 års garanti på alle Honeywell ringeklokker.
 
Gå aldri glipp av en besøkende igjen – Ta med den bærbare ringeklokken rundt i boligen din. Med Honeywell ActivLink teknologi får du overlegen rekkevidde på hele 150M, og med et signal på 868 Mhz som ikke forstyrres av annet trådløst utstyr.
 
Fullstendig oversikt – Med LED belysning som bekrefter både for deg og den besøkende at knappen har blitt trykket på. I tillegg kommer knappen med Honeywell sin hemmelige «secret-knock funksjon» som sørger for at en annen melodi spilles når et familemedlem eller noen du kjenner godt er på døren.
 
Revolusjonært design – Honeywell sine nye dørklokker er designet med tanke på ditt hjem og har derfor et kompakt utseende, med harmoniske fargevalg og en ringeknapp du vil elske.
 
Ikke forstyrr funksjon – Med justerbart volum og stille modus kan du enkelt stenge av ringeklokken din i en bestemt periode på 3,6,9 eller 12 timer. Perfekt for hyggelige filmkvelder, middager osv.
 
Liten størrelse med stor lyd – Alle dørklokkene fra Honeywell kommer med krystallklar digital lyd, som sprer seg i boligen med markedsledende lydkvalitet.
 
Enkelt å komme i gang – Alle Honeywell sine dørklokker leveres ferdig programmerte og klare til bruk rett ut fra forpakningen. Alt av festemateriell følger med og du er klar på få minutter.
 
2 års garanti – I motsetning til det meste annet på markedet fungerer Honeywell sine dørklokker slik de skal, og de tåler norske vintre. Honeywell gir deg 2 års garanti.

Hva følger med i pakken?

 • 1 stk. Plug-In ringeklokke
 • 1 stk. Trådløs ringeknapp
 • 1 stk. CR2032 (3V) batteri til ringeknappen
 • 1 stk. Hurtigguide
 • 1 stk. sikkerhet og garantikort
 • 1 stk. Samsvarserklæring

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.