Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Hewlett Packard Enterprise
Hewlett Packard Enterprise Multimedia 2.0-høyttalere (BR367AA)

Hewlett Packard Enterprise Multimedia 2.0-høyttalere

Liten størrelse, klar og skarp lyd
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP Multimedia Speakers 2.0 er lette og elegante og gir skarp og klar lyd. Perfekt til å høre på musikk, spille og se på film. Bare koble dem til USB-porten og spill!

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP Multimedia Speakers 2.0 er elegante og kompakte, men gir deg fantastisk digital stereolyd. Perfekt til all musikk, videoer og spill. Vær trygg på at du får flott lydkvalitet og det beste innen lett konstruksjon.
  • Med HP Multimedia Speakers 2.0 trenger du ikke strømadapter. Når du hører på musikk, ser på filmer eller spiller på den bærbare PC-en, er det bare å koble dem inn i USB-porten og spille. Hva kunne vært enklere?
  • Når du hører på musikk, ønsker du superklar og skarp lyd med en fyldig og dyp bass. Få den lydkvaliteten musikken fortjener og del den med vennene dine på HP Multimedia Speakers 2.0. De er kanskje små, men enorme når det gjelder lyd.
  • Hvorfor ha høyttalere som tar opp verdifull plass? HP Multimedia Speakers 2.0 gir deg ikke bare enestående lydkvalitet, de er perfekt kompakte. Den lette og elegante deisgnen sparer plass og ser godt ut, unsett hvor du plasserer dem.
Inkludert i leveransen
    Et par høyttalere, Hurtigstartsveiledning, begrenset garantikort


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel