Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Datautstyr PC tilbehør Sikkerhetskopi Tape Hewlett Packard Enterprise HPE - DAT DDS-4 x

Hewlett Packard Enterprise HPE - DAT DDS-4 x 1 - 20 GB - lagringsmedier (C5718A)
Hewlett Packard Enterprise HPE - DAT DDS-4 x 1 - 20 GB - lagringsmedier (C5718A)
Hewlett Packard Enterprise HPE - DAT DDS-4 x 1 - 20 GB - lagringsmedier (C5718A)
Hewlett Packard Enterprise HPE - DAT DDS-4 x 1 - 20 GB - lagringsmedier (C5718A)
Varenummer:
C5718A
EAN:
0088698852958

Hewlett Packard Enterprise HPE - DAT DDS-4 x 1 - 20 GB - lagringsmedier

 • DAT har en global installert base på mer enn 1,9 million stasjoner, som gjør den til favorittløsning for sikkerhetskopiering for små og mellomstore organisasjoner.
 • Reduserte eierkostnader for små og mellomstore bedrifter sammenlignet med AIT og DLT VS med uovertruffen kostnad per GB.
 • USB-modellen kan tas rett fra esken og være klar til bruk på under 60 sekunder.
 • Et kontinuerlig testprogram i HPEs medielaboratorium garanterer maksimal gjenopprettingsytelse. 70 000 tester 1,3 million testtimer i året etterligner miljøforhold og bruk i den virkelige verden for å sikre at alle bånd fungerer pålitelig første gang og hver gang.
inkl. mva
535,-
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
Frakt fra 54,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

 • Kjent, lav risiko, format ideelt for små og mellomstore sikkerhetskopieringsmiljøer
  DAT har en global installert base på mer enn 1,9 million stasjoner, som gjør den til favorittløsning for sikkerhetskopiering for små og mellomstore organisasjoner.
  De nyeste HPE DAT 320-løsningene har en ny båndteknologi for bedre ytelse og større kapasitet stadig mer krevende sikkerhetskopieringsmiljøer samtidig som mediekompatibilitet og -utveksling med DAT 160 beholdes.
  HPE DDS-DAT-medier er tilgjengelig med kapasiteter fra 40 GB (DDS-3) til 320 GB komprimert (DAT 320). Opptil 86,4 GB/t kan lagres med DAT 320.
  HPE har 76 % av markedet og en installert base på mer enn 1,9 million stasjoner.
 • Valuta for pengene
  Reduserte eierkostnader for små og mellomstore bedrifter sammenlignet med AIT og DLT VS med uovertruffen kostnad per GB.
  Nytt bredt format (DAT 160 og DAT 320) gir lengre bånd med større kapasitet. Få båndskifter og kassetter med større kapasitet betyr mindre nødvendig plass til sikkerhetskopiering og arkivering og mindre nedetid og operatørinngripen.
  Bakoverkompatibilitet og et bekreftet utviklingsveikart tilbyr vedvarende investeringsavkastningen (ROI) og overgang til større kapasiteter for å dekke kommende lagringsbehov.
 • Enkel, praktisk løsning rett fra esken
  USB-modellen kan tas rett fra esken og være klar til bruk på under 60 sekunder.
  HPE One-Button Disaster Recovery-løsningen (OBDR) støtter HPE DAT-medier på HPE DDS/-DAT-stasjoner. Med OBDR kan du raskt, pålitelig og enkelt gjenopprette hele systemet ved å sette inn det sist tatte sikkerhetskopibåndet og trykke på en knapp på båndstasjonen.
  Støtter hele spekteret av HPE-verktøy og -programvare for å gi jevn, effektiv sikkerhetskopiering og raske feildiagnoser og løsninger. Et lagringsmediesett er også tilgjengelig som en fullstendig båndmedieløsning i ett enkelt produkt for kjøp.
 • Utførlig kvalifisert og garantert for bruk med DAT-produkter fra HPE og andre
  Et kontinuerlig testprogram i HPEs medielaboratorium garanterer maksimal gjenopprettingsytelse. 70 000 tester 1,3 million testtimer i året etterligner miljøforhold og bruk i den virkelige verden for å sikre at alle bånd fungerer pålitelig første gang og hver gang.
  HPE garanterer en arkiveringslevetid på opptil 30 år for DAT-kassetter. Det gjør at bedrifter kan oppfylle de stadig strengere kravene til oppbevaring og arkivering av data.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.