Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // HJEM & FRITID // GPS Navigasjon // GPS for bil/MC //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
GARMIN
GARMIN zūmo 390LM GPS Motorsykkelnavigator 4.3" hanskevennlig touch-skjerm, Robust, vanntett, Bluetooth handsfree, Livstidskartoppdateringer, Europakart (010-01186-01)

GARMIN zūmo 390LM GPS Motorsykkelnavigator4.3" hanskevennlig touch-skjerm, Robust, vanntett, Bluetooth handsfree, Livstidskartoppdateringer, Europakart

 • 4.3" touchskjerm, hanskevennlig
 • Robust og vanntett - tåler drivstoffsøl og UV-stråler
 • Funksjon for svingete veier
 • Servicehistorikklogg for vedlikehold av sykkel
 • Livstidskartoppdatering
 • Håndfri telefonering via Bluetooth
Produktinfo

Motorsykkelnavigator fullspekket med nyttige funksjoner

 • 4,3 tommers hanskevennlig berøringsskjerm som kan leses av i solskinn
 • Robust, vanntett (i henhold til IPX7¹), motstår drivstoffsøl og UV-stråler
 • Funksjonen for svingete veier finner den beste ruten for motorsyklister
 • Forbedret ruteplanlegging og navigering med Basecamp og funksjonen for å hoppe over veipunkt
 • Servicehistorikklogg for vedlikehold av sykkelen
 • Livstidskartoppdateringer²
 • Håndfri telefonering og detaljert, talestyrt navigasjon med Bluetooth®-aktivert hjelm eller hodesett (selges separat)

Zumo 390LM

 

Designet av motorsyklister for motorsyklister

zūmo 390LM har en bred 4,3 tommers berøringsskjerm som enkelt kan leses av i solskinn. Det hanskevennlige, intuitive grensesnittet gjør det like enkelt å angi informasjon som å skifte gir. Det slitesterke kabinettet er vanntett i henhold til IPX7¹ og motstår drivstoffsøl og UV-stråler, noe som viser at zūmo 390LM er laget for livet på veien

Kraften av Bluetooth

zūmo 390LM har Bluetooth-teknologi. Koble ganske enkelt zūmo-enheten til mobiltelefonen og en Bluetooth-kompatibel hodetelefon eller hjelm (selges separat) for å ringe og besvare anrop på farten. Med dette kan du snakke i telefonen uten å måtte ta av hansker og hjelm. Du kan også ringe punkter av interesse via Bluetooth-grensesnittet i zūmo-enheten – perfekt når planer endres i siste liten eller for et raskt stopp for mat og drivstoff.

zūmo 390LM kan sende taleveiledning til Bluetooth-hodetelefonen eller -hjelmen (selges separat). Når du hører gatenavn og talekommandoer for navigasjon, blir det enklere å holde oppmerksomheten på veien.

Curvy Roads

Svingete veier

Kjør favorittrutene som du planlegger med BaseCamp eller annen programvare, eller så kan du la zūmo finne ruten med mest svinger for deg.

Servicehistorikklogg

Kilometerrapport for dekk, dekkskift, lufttrykk for dekk, rengjøring av kjede, oljeskift, nye tennplugger: zūmo 390LM holder oversikten. Bruk den medfølgende servicehistorikkloggen til å registrere dato, tilbakelagt strekning og vedlikehold som er utført.

Livstidskartoppdateringer

zūmo 390LM Inkluderer gratis kartoppdateringer gjennom levetiden² til enheten, slik at du alltid får de mest oppdaterte kartene og punktene av interesse for ruten.

Navigeringsverktøy

Kjørefeltsguide med oversikt over veikryss viser veikryss langs ruten. En fargesterk pil viser riktig kjørefelt for neste sving eller avkjøring.

zūmo 390LM har TracBack®, som du kan bruke til å navigere langs den samme ruten for å komme tilbake til utgangspunktet. Avkjøringstjenester viser bensinstasjoner og restauranter for kommende avkjøringer. Med Hopp over-funksjonen kan du enkelt hoppe over neste veipunkt.

Flotte tillegg

zūmo 390LM har en innebygd tripcomputer med kompassvisning. zūmo 390LM leveres som standard med en digital drivstoffmåler slik at du kan holde oversikt over hvor mange kilometer du kan kjøre før du må fylle drivstoff. Den har også indikator for fartsgrense slik at du vet når du må senke farten.

I tillegg til motorsykkelbraketten leveres zūmo 390LM også med bilbrakett og strømkabel for bil.

Enkel planlegging og deling av turer

Planlegg neste tur med BaseCamp™. Du kan opprette ruter langs bestemte veier og søke etter og lagre punkter av interesse, inkludert lokale attraksjoner, restauranter og bensinstasjoner. Deretter kan du laste opp turen du har planlagt til zūmo-enheten, og følge ruten på en stressfri tur.

Garmin Adventures, levert av BaseCamp, er en kostnadsfri, interaktiv måte å registrere og dele turene dine på. Med BaseCamp kan du slå sammen sporlogger, veipunkter, geokodede bilder, YouTube®-videoer og mer til et utendørseventyr som du kan dele på Internett. Med Garmin Adventures kan du også vurdere turer, lese omtaler og laste ned ruter som er delt av andre motorsyklister.

Tire Pressure Monitor System

Enkel overvåking av dekktrykk

zūmo 390LM er kompatibel med tilleggsutstyret overvåkingssystem for dekktrykk (selges separat). Hvis du legger til en TPMS-sensor for hvert dekk, kan du enkelt overvåke trykket via skjermen på zūmo-enheten. Systemet fungerer med opptil fire dekk i enhver konfigurasjon (enhet må kjøpes separat for hvert hjul, bare med dekkventilstammer i metall).

¹Beskyttet mot tilfeldig nedsenking i vann i 30 minutter ved en dybde på 1 m.

²Vilkår og betingelser for livstidskart

Here Ant


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel