Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // HJEM & FRITID // GPS Navigasjon // Pulsklokker og treningsarmbånd //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Garmin
Garmin vívofit 2 fitnessband,  svart (010-01407-00)

Garmin vívofit 2 fitnessband, svart

Produktinfo

Garmin vívofit 2 fitnessband

Aktivitetsmåler med aktivitetsindikator og lydvarsel

  • Batterilevetid 1 år +
  • Minner deg på å være aktiv med aktivitetsindikator og lydvarsel
  • Lærer seg aktivitetsnivået ditt og foreslår et personlig tilpasset daglig mål
  • Viser skritt, kalorier, avstand og klokkeslett på skjerm med bakgrunnsbelysning.
  • Synkroniseres automatisk med Garmin Connect™ for å lagre, planlegge og dele fremskritt

Get up, get moving - med aktivitetsmåleren vívofit 2, aktivitetsmåleren med mer enn 1 års batterilevetid og bakgrunnsbelyst skjerm. Få et varsel når du har vært inaktiv for lenge, en aktivitetsindikator med lydvarsling forteller deg når du har vært i ro i en time eller mer.

Viser tiden og når det er på tide å bevege på seg

Forskning viser at lange perioder med inaktivitet, for eksempel stillesittende arbeid, reduserer kroppens produksjon av fettforbrennende enzymer. Du kan snu denne utviklingen ved å ta hyppige, korte gåpauser i løpet av dagen. Og skulle du somle bort tiden og glemme å bevege deg, husker vívofit 2 på det. En rød bevegelseslinje (aktivitetsindikator) på skjermen og et diskret lydvarsel varsler deg etter én times inaktivitet. Aktivitetsindikatoren bygger seg opp hvert 15. minutt – til du tilbakestiller den ved å gå i et par minutter. Synes du det er stressende å få lydvarsler for ofte? Konfigurer din kompatible smarttelefon til å vibrere som hint når du bør røre på deg.

Alltid på

vívofit 2 følger fremdriften din hele døgnet og viser trinnene, kaloriene, distansen og klokkeslettet på en lettlest, bakgrunnsbelyst skjerm. Sett den i dvalemodus når du går til sengs, så følger den med mens du sover. I Garmin Connect kan du se både ditt totale antall søvntimer og perioder med bevegelse og rolig søvn. vívofit 2 er vanntett¹, så du kan dusje eller gå ut i regnvær uten problemer.

Og takket være den lange batterilevetiden kan du ha denne aktivitetsmåleren på håndleddet hele døgnet, slik at du kan gjøre gode intensjoner til livslange vaner. Remmen er myk og fleksibel og har en spenne som med en kvart omdreining fester den til håndleddet. Med tilbehørsremmer i ulike farger kan du tilpasse vívofit med garderoben din.  

Personlig tilpassede daglige mål

vívofit 2 lærer seg aktivitetsnivået ditt og tilordner deg deretter et oppnåelig daglig mål. Etter hvert som du når milepælene, justerer vívofit 2 målet for neste dag og "dytter" deg gradvis mot en sunnere livsstil. På Garmin Connect, vårt gratis treningsforum på Internett, kan du gjøre deg fortjent til virtuelle merker og vise fremgangen din.

Hold tellingen

Når du er klar til å ta det neste skrittet mot bedre helse, har vívofit 2 ekstra funksjoner som hjelper deg med å holde motivasjonen oppe. Du kan starte en tidsstyrt aktivitet, for eksempel å gå eller løpe, som kan lagres og sendes til Garmin Connect. Du kan også parkoble vívofit 2 med en pulsmåler² under treningsaktiviteter, for eksempel en løpetur eller en aerob treningsøkt på treningsstudioet, for å registrere puls- og sonedataene dine og få mer nøyaktige informasjon om kaloriforbrenning. Hvis du vil ha mer detaljert kalorimåling, kan du opprette en konto på MyFitnessPal og koble den til Garmin Connect-kontoen din. Da kan du sammenligne kaloriforbruket med kaloriforbrenningen som vívofit 2 registrerer i løpet av dagen.

Trådløs tilkobling

vívofit 2 synkroniserer  automatisk med Garmin Connect, der du får en fullstendig oversikt over fremdriften din, kan ta utfordringer på nettet og opptjene virtuelle merker for ekstra motivasjon. Det er enkelt å komme i gang. Når du er klar, har du gratis tilgang til nettsamfunnet vårt fra datamaskinen eller en kompatibel mobilenhet³ med programmet

Garmin Connect™ Mobile.

1Vannklassifisering: 5 ATM (50 meter)
2Inkludert med noen modeller, selges separat for andre.
3Se Garmin.com/BLE for å få en liste over kompatible telefoner.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel