Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // HJEM & FRITID // GPS Navigasjon // Pulsklokker og treningsarmbånd //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
GARMIN
GARMIN vívoactive smartklokke med GPS og pulsmåler,  svart (010-01297-10)
GARMIN vívoactive smartklokke med GPS og pulsmåler,  svart (010-01297-10)
GARMIN vívoactive smartklokke med GPS og pulsmåler,  svart (010-01297-10)
GARMIN vívoactive smartklokke med GPS og pulsmåler,  svart (010-01297-10)
GARMIN vívoactive smartklokke med GPS og pulsmåler,  svart (010-01297-10)

GARMIN vívoactive smartklokke med GPSog pulsmåler, svart

Produktinfo

Garmin vívoactive med pulsmåler

GPS-smartklokke for en aktiv livsstil

  • Ultratynn GPS-smartklokke med høyoppløst berøringsskjerm i farger, som kan leses av i sollys.
  • Se statistikk fra løping, sykling og golf samt svømming og aktivitetsmåling selv når du er borte fra telefonen.
  • Kan parkobles med smarttelefonen slik at den vibrerer og varsler deg når du får innkommende samtaler, tekstmeldinger, e-postmeldinger og avtalepåminnelser samt varsler fra sosiale medier og andre mobilprogrammer.
  • Tilpass med gratis urskiveoppsett, widgeter og programmer fra vår Connect IQ™-butikk.
  • Med fulladet batteri kan du utføre alle planlagte aktiviteter. I klokke-/aktivitetsmålermodus varer det i opptil tre uker, eller opptil ti timer ved bruk av GPS.

Play harder, Work smarter, Live better with vívoactive™. Vi presenterer vívoactive – den ultratynne og lette GPS-smartklokken med høyoppløst farge berøringsskjerm og programmer for løping, sykling, golf, svømming og aktivitetsmåling. Med vivoactive ser du til enhver tid detaljert statistikk og er alltid tilgjengelig, selv om telefonen er lagt vekk (innen 9 meters rekkevidde). Med vibrasjonsalarm og meldinger på skjermen får du varsler om telefonanrop, sms, kalendervarslinger og annet med trådløs synkronisering via Garmin Connect™ Mobile for smarttelefon. Tilpass brukeroppsett og design, app'er og widgets fra Garmin Connect IQ.
 

En aktiv livsstil

Ved hjelp av innebygde sportsprogrammer kan du holde deg aktiv, smartvarsling hjelper deg til enhver tid å være oppdatert på viktig jobbinformasjon – alt dette for at du skal kunne opprettholde balansen mellom jobb og fritid. Fargeberøringsskjermen med høy oppløsning er lesbar i direkte sollys, slik at du kan se statistikken din når du forlater kontoret for å ta en løpetur. Den ultratynne profilen på 8 mm gjør at klokken er behagelig å ha på seg hele dagen – noe som forenkler overgangen mellom kontoret og golfbanen. Du trenger ikke bekymre deg for om vívoactive holder tritt med deg i din aktive hverdag. Med fulladet batteri kan du utføre alle planlagte aktiviteter. I klokke-/aktivitetsmålermodus varer det i opptil tre uker, eller opptil ti timer ved bruk av GPS.
 

Innebygde sportsprogrammer

vívoactive har innebygde sportsprogrammer som viser statistikk selv når telefonen er lagt vekk (9 meters rekkevidde). Trykk for å velge mellom GPS-aktiverte løpe-, golf- og sykkelprogrammer samt svømming og aktivitetsmåling.
 

Løping

Enten du trener til et femkilometersløp eller bare for å holde deg i form, bruker løpeprogrammet GPS til å registrere viktige løpedata, for eksempel avstand og tempo. Innebygd akselerometer og håndleddsbasert sporing av hastighet og løpstakt fjerner behovet for en egen fotsensor når du løper på en innendørsbane eller tredemølle, og også når GPS signal ikke er tilgjengelig. Du kan konfigurere vibrasjonsvarsler for puls¹, tempo og løpe-/gåintervaller. Andre treningsfunksjoner inkluderer Auto Lap® og Auto Pause®. Automatisk synkronisering med Garmin Connect™ Mobile gir deg et sammendrag etter løpeturen, inkludert forbrente kalorier og om du satte noen personlige rekorder, for eksempel den raskeste eller lengste løpeturen hittil.
 

Sykling

Det GPS-aktiverte sykkelprogrammet måler tid, avstand, hastighet og kalorier. Det er kompatibelt med sensorer² for blant annet hastighet og pedalfrekvens samt pulsmålere, slik at du kan måle fremdriften på både treningsturer og jobbpendling.
 

Golf

Parkoble med smarttelefonen din³ for å laste ned banekart fra golfbanedatabasen vår. Den inneholder mer enn 38 000 golfbaner over hele verden, slik at du kan spille både på favorittbaner og på nye baner. Golfprogrammet holder kartene oppdaterte og lar deg holde oversikt over hullnummer og par. GPS-funksjonen måler layup- og dogleg-avstander, samt avstander til forkant, senter og bakkant av green. Ved hjelp av individuelle scorekort for Strokeplay ser du enkelt om du er under eller over par. Mål slaglengde ved å trykke på en knapp. Rundetidtakeren teller hvor lenge du befinner deg på banen, mens det innebygde akselerometeret registrerer hvert skritt.
 

Svømming

Akselerometerbasert teknologi måler automatisk total- og intervallavstanden, lengder, forbrente kalorier, øktgjennomsnitt, intervall- og lengdetempo og antall tak, inkludert antall tak per lengde og intervall samt øktgjennomsnitt. La svømmeprogrammet beregne effektiviteten med SWOLF, som legger sammen tiden og antall tak du må bruke for å svømme en bassenglengde. Vis tiden og intervallavstanden på en oversiktlig måte. Ved hjelp av intervallantallet kan du sømløst pause og gjenoppta treningen.

Den slanke utformingen gjør at enheten skjærer rett gjennom vannet, og med en vanntetthetsklassifisering på 5 ATM kan du svømme, svette og dusje med enheten uten å bekymre deg.
 

Aktivitetsmåler

vívoactive følger deg gjennom dagen, din selv når du ikke er i aktivitet. Aktivitetsmålersprogrammet sporer bevegelsesmønstret ditt for å få en oversikt over det gjeldende aktivitetsnivået ditt, og deretter får du tildelt et oppnåelig antall skritt som et daglig mål. Etter hvert som du når milepælene dine, justeres målet for neste dag. Den røde aktivitetsindikatoren vises på skjermen etter én time med inaktivitet, og den blir lengre hvis du blir sittende i ro for lenge. Det er bare å gå i noen minutter for å nullstille aktivitetsindikatoren (bevegelseslinjen). Sett vívoactive i dvalemodus når du går til sengs, så kan du overvåke søvnen din. Den registrerer også forbrente kalorier.
 

Smartvarsling

vívoactive vibrerer forsiktig for å varsle deg om alle de samme meldingene du mottar på den kompatible Bluetooth-aktiverte enheten din4. Motta informasjon om anroper-ID og tapte anrop for innkommende anrop. Tekstmeldinger inkluderer avsenderinformasjon og meldingen. E-postmeldinger inkluderer avsender og emne. vívoactive viser også meldinger fra Facebook®, Twitter® og andre plattformer for sosiale medier, i tillegg til andre mobilprogrammer som værvarsler og temperatur. Trykk på og sveip over skjermen for å lese mer, eller tøm skjermen ved å trykke på en knapp.
 

Avanserte smartklokkefunksjoner

Ved hjelp av vívoactive kan du kontrollere sangene på musikkspilleren, finne telefonen og la venner og familie spore aktivitetene dine i sanntid med Live Track. Du kan også fjernstyre VIRB® Elite - actionkameraet ditt.
 

Tilpassede programmer og urskiver

Tilpass vívoactive med gratis nedlastinger fra vår Connect IQ - butikk. Du kan tilpasse urskiven, legge til datafelt og laste ned programmer og widgeter som gir informasjon på en oversiktlig måte.

Utfordre deg selv

Hold deg oppdatert på fremdriften for hver av de innebygde aktivitetene ved hjelp av automatiske synkroniseringer med Garmin Connect Mobile. Du kan "tjene opp" virtuelle merker for ekstra motivasjon, bli med i Internett-konkurranser og koble til, konkurrere mot og sammenligne resultatene dine med venner og familie over i hele verden. Vise historikk og statistikk på smartklokken.
 

Design

vívoactive leveres i svart eller hvit utgave, velg selv den fargen som passer stilen din. Remmen kan skiftes i mange ulike farger, eller med en svart eller hvit skinnrem.

¹Pulsmåler følger med enkelte modeller, men selges separat for andre.
²Selges separat.
³Synkroniseres når du befinner deg 9,14 meter (30 fot) fra den kompatible smarttelefonen din.
4Kompatibel med iPhone® 4S eller nyere og de fleste Bluetooth® Smart-aktiverte Android™-enheter (krever Android 4.3+). iPhone er et varemerke for Apple Inc. Android er et varemerke for Google Inc.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel