Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Garmin
Garmin nviCamÙ LMT-D, Europe (010-01378-04)

Garmin nviCamÙ LMT-D, Europe

Produktinfo

nüviCam: Veileder. Varsler. Assisterer
- Alt-i-ett oppgradert navigasjonsenhet med 6-tommers skjerm, innebygd dashbordkamera og funksjoner for føreroppmerksomhet
- Detaljerte kart over Europa med gratis oppdateringer av livstidskart og digital trafikk, Garmins beste løsning for å unngå trafikk
- Det integrerte dashbordkameraet filmer kjøreturen din og lagrer filene automatisk hvis du krasjer
- Varsling om frontkollisjon sier fra hvis du kjører for nærme bilen foran deg
- Kjørefeltsadvarsel sier fra hvis du kommer utenfor veibanen eller over i motgående trafikk
- Garmin Real Vision™ viser kameraskjermen når du nærmer deg utvalgte destinasjoner
Med et innebygd dashbordkamera som filmer kjøreturen din og funksjoner som forbedrer føreroppmerksomheten, tar nüviCam LMT-D GPS-basert bilnavigasjon til nye neste nivå.
Nyskapende design

Vil du ta en nærmere titt på ruten din? nüviCam LMT-D har en 6-tommers glasskjerm med høy oppløsning og berøringsbasert zoom. Designen omfatter også en kraftig magnetisk brakett som holder og lader nüviCam mens du kjører.
Detaljerte kart med oppdateringer uten ekstra kostnad

nüviCam LMT-D leveres forhåndslastet med detaljerte kart over Europa. Med gratis livstidskartoppdateringer får du alltid de mest oppdaterte kartene, interessepunktene (POI) og navigasjonsopplysningene som er tilgjengelige. Du kan laste ned nye kart gjennom hele levetiden til GPS-enheten uten abonnementer og avgifter.
Våre beste trafikkløsninger

Digital trafikk fra Garmin via DAB er Garmin beste trafikkløsning. Digital Traffic er rask og gratis – uten distraherende reklame og abonnementsavgifter i hele enhetens levetid. Motta trafikkoppdateringer så ofte som hvert 30. sekund. Dessuten har Digital Traffic et større dekningsområde inklusive riksveier, motorveier og sekundærveier. Digital Traffic er taleaktivert, slik at den reagerer på talekommandoer. Den gir deg detaljer om situasjonen, for eksempel hvor mange minutters forsinkelse man kan forvente, og om det finnes mulige omkjøringer. Den kan også bekrefte om du er på den raskeste ruten. Trafikkinformasjonen leveres rett til nüviCam-enheten.
Oppgraderte funksjoner for føreroppmerksomhet

nüviCam LMT-D er en av de meste omfattende bærbare navigasjonsenhetene som noen gang har ferdes på veiene. Den tilbyr det nyeste innen oppgraderte funksjoner for førerhjelp – som vanligvis bare finnes i luksusbiler. Et eksempel er varsling om frontkollisjon³, som varsler deg hvis du kjører for nærme bilen foran deg. Eller hvis du kommer utenfor veibanen eller over i motgående trafikk, ser og hører du en kjørefeltsadvarsel.
Innebygd dashbordkamera

nüviCam LMT-D gir deg et øyenvitne som aldri blunker, takket være det innebygde dashbordkameraet med høy oppløsning som filmer mens du kjører. Hvis du krasjer, lagrer enhetens hendelsessensor (G-sensor) filene automatisk. GPS registrerer nøyaktig hvor og når hendelsen inntraff. Og enhetens dreibare objektiv gjør at du kan justere kameravinkelen fra nüviCam, uansett om den er montert på frontruten eller dashbordet. Du kan spille av videoen på den store 6-tommers skjermen, og du kan også se et kart over hvor du på hendelsestidspunktet. nüviCam har også en stillbildefunksjon, og du kan ta med enheten ut av kjøretøyet for å ta bilder av skader etter en kollisjon. Det følger med et 4 GB microSD™-kort som videodataene lagres på.
Få et klart bilde av destinasjonen

Takket være Garmin Real Vision™ er det en saga blott med husnumre som er vanskelige å lese. Når du nærmer deg utvalgte destinasjoner, bytter nüviCam LMT-D-skjermen til kameravisningen og en tydelig, farget pil peker nøyaktig dit du skal.
Snakk til nüviCam

nüviCam LMT-D gir deg muligheten til å bruke stemmeaktivert navigering. Når du snakker, svarer enheten på en intelligent måte, slik at du kan holde hendene dine trygt på rattet.
Bluetooth-kompatibel

Synkroniser en Bluetooth®-aktivert enhet, for eksempel en smarttelefon, med nüviCam for å kunne ringe håndfritt med den integrerte mikrofonen og høyttaleren. Du kan plassere telefonen trygt i hanskerommet, lommen eller vesken og fortsatt ha muligheten til å foreta og motta anrop uten å måtte flytte hendene fra rattet eller se vekk fra veien.
Smartphone Link-kompatibel

Smartphone Link er en gratis mobilapp som kobler nüviCam sammen med kompatible iPhone®- eller Android™-smarttelefoner. Når nüviCam er parkoblet med telefonen, kan du bruke telefonens mobildataabonnementet til å dele informasjon, for eksempel hvor du har parkert, interessepunkter og destinasjonen. Med Smartphone Link-appen kan du enkelt sende plasseringer og adresser fra telefonen direkte til nüviCam LMT-D. Med Smartphone Link får du også tilgang til Garmin Live-tjenester, som gir deg nyttig informasjon i sanntid om blant annet værforhold.
Veiledning ved hjelp av gjenkjennelige landemerker

nüviCam LMT-D leveres med Garmin Real Directions™, en funksjon som forbedrer konseptet med oppleste kjøreanvisninger. Den gir deg kjøreanvisninger som er enkle å forstå, og veileder deg som en venn ved hjelp av gjenkjennelige landemerker, bygninger og trafikklys. Du slipper stresset med å prøve å lese gatenavnene. I stedet får du høre tydelige taleanvisninger som "sving til venstre etter bensinstasjonen."
Kom deg enkelt gjennom kompliserte veikryss

Active Lane Guidance med talemeldinger hjelper deg med å være trygg ved avkjøringer og veikryss. Når du nærmer deg en avkjøring, vises en animert modell med piler i sterke farger som angir riktig felt for ruten. Du får også vennlige, talte anvisninger for ekstra hjelp. Med oversikt over veikryss med Bird's Eye får du en detaljert oversikt over veikryss, sett ovenfra. Med photoReal-oversikt over veikryss får du en realistisk visning av veikryss på veien langs ruten, inkludert landskapet rundt. Piler i sterke farger angir riktig kjørefelt, og nüviCam viser også ekte veiskilt idet de dukker opp langs ruten.
Foursquare legger til millioner av nye interessepunkter

Med nüviCam LMT-D er det enkelt å finne adresser og millioner av interessepunkter som bedrifter, butikker, restauranter og andre destinasjoner. Interessepunktdatabasen vår inneholder dessuten presis og relevant informasjon fra Foursquare. Når du søker, vises nå de mest relevante resultatene fra Foursquare øverst i listen. Dette er en enkel måte å oppdage nye og populære restauranter, butikker og annet på.

Når du bruker Smartphone Link-appen sammen med nüviCam, kan du også sjekke inn på Foursquare og få mer detaljert informasjon om interessepunktene, inkludert vurderinger, prisinformasjon og åpningstider.
Kom deg akkurat dit du skal

Direct Access gjør det enklere å navigere til kompliserte destinasjoner som kjøpesentre og flyplasser ved å finne et sted innenfor et større område. Når du navigerer til et kjøpesenter, gir Direct Access deg ytterligere stedsinformasjon for bestemte butikker inne i senteret. Direct Access navigeres også gjennom parkeringsplasser for å finne inngangen som er nærmet destinasjonen din.
Hold et øye med de siste fotoboksene

nüviCam LMT-D inneholder det unike Cyclops-fotobokssystemet som gir retningsrelaterte og nøyaktige varsler i sanntid. Hele fotoboksdatabasen er allerede lastet inn på navigasjonsenheten. Du kan imidlertid få regelmessige eller enkeltvise oppdateringer slik at du alltid har de siste posisjonene til fotoboksene og kan kjøre trygt og lovlig.
Varsler om skolesoner

Forsiktig kjøring er god kjøring. Særlig når det er barn i nærheten.

For å hjelpe deg spiller nüviCam LMT-D av et lydvarsel og viser en advarsel på skjermen når du nærmer deg en skolesone. Fartsgrensen som vises, endres også til fartsgrensen som gjelder for skolesonen.
Mer oversiktlig informasjon

nüviCam LMT-D viser alltid kartet på skjermen, og tilleggsinformasjon vises ved siden av. Mens du kjører langs ruten, gir funksjonen Lenger fremme deg stadig informasjon om tjenester i nærheten, blant annet restauranter, bensinstasjoner og minibanker. Annen nyttig informasjon vises på nüviCam, inkludert fartsgrenser, hastigheten din, gaten du er på, og ankomsttid ved destinasjonen.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel