Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // HJEM & FRITID // GPS Navigasjon // Pulsklokker og treningsarmbånd //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Garmin
Garmin Forerunner 70 Pulsklokke Premium Heart Rate Monitor Kvinner Rosa/ Svart (010-00743-73)

Garmin Forerunner 70 Pulsklokke PremiumHeart Rate Monitor Kvinner Rosa/ Svart

Brukervennlig treningsklokke. Innen- og utendørs trening. Intervalltrening. Vanntett 50m. Garmin Connect
Produktinfo

FR70

Hold deg motivert og oppnå treningsmålene dine med FR70, en stilig treningsklokke som registrerer tid, puls og forbrente kalorier. FR70-enheten har nytt utseende og nye farger, ulike stiler for dame og herre og et behagelig armbånd

Tren innendørs eller ute

Enten du er på treningssenteret eller på veien, registrerer FR70 alle treningsøktdataene, blant annet tid, puls, forbrente kalorier og mye mer. Nøkkelen bak suksessen er FR70s trådløse ANT+™-teknologi, som gjør at den kan kobles til andre ANT+-kompatible enheter, som den medfølgende pulsmåleren, fotsensoren (ekstrautstyr) samt ANT+-kompatibelt treningsutstyr.

Følg med på helsen din

Du kan også registrere vekt, kroppsfett, vann i kroppen og seks andre målinger når du bruker FR70 sammen med kroppssammensetningsvekten Tanita BC-1000. Avlesingene lagres på FR70 og sendes deretter automatisk til Garmin Connect™ når den er innenfor rekkevidde av datamaskinen.

Velg formfaktor

Kvinner og menn trener gjerne på samme måte, men de har ulike preferanser når det gjelder klokkestil. Derfor tilbyr vi menn og kvinner forskjellige utgaver av FR70, som bare er forskjellig i størrelse og farge. Herremodellen veier 45,4 gram (1,6 unser), og damemodellen veier bare 39,7 gram (1,4 unser).

Lytt til hjertet ditt

FR70 kan også kobles trådløst til en pulsmåler og gi øyeblikkelige tilbakemeldinger om hvor hardt du trener. FR70 registrerer hele tiden hjerteslag per minutt og viser pulssonen, slik at du kan overvåke og forbedre formen.

Stå distansen ut

Med den sømløse og trådløse ANT+-koblingen kobles FR70 til fotsensoren (ekstrautstyr), som enkelt registrerer avstand og hastighet, både innendørs og ute. Fotsensoren bruker avansert akselerometerteknologi til å samle og sende presise data om bevegelsene dine og hente avstands- og hastighetsdata.

Krysstrening

Kombinert med en valgfri hastighets-/pedalfrekvenssensor registrerer FR70 hastigheten og avstanden når du trener på sykkel. Den trådløse hastighets-/pedalfrekvenssensoren festes trygt til sykkelen og måler pedalfrekvensen og hjulhastigheten mens du sykler. Du kan også bruke sensoren til å trene innendørs fordi den kan festes til bakhjulet.

Synkroniser og del

Når treningsøkten er ferdig, overfører FR70 dataene automatisk og trådløst til PC eller Mac® når den er innenfor rekkevidde. Ingen kabler, ingen tilkoblinger. Dataene er der bare, klare til å bli analysert, kategorisert og delt via nettsamfunnet Garmin Connect.

I pakken:

  • FR70
  • Pulsmåler
  • USB ANT+-pinne
  • Hurtigstartveiledning

 

 


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel