Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // HJEM & FRITID // GPS Navigasjon // Pulsklokker og treningsarmbånd //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Garmin
Garmin Forerunner 10 GPS Treningsklokke,  Svart (010-01039-03)
Garmin Forerunner 10 GPS Treningsklokke,  Svart (010-01039-03)
Garmin Forerunner 10 GPS Treningsklokke,  Svart (010-01039-03)

Garmin Forerunner 10 GPS Treningsklokke,Svart

Produktinfo

Garmin Forerunner® 10

Garmin Forerunner® 10

Ta vare på turen! Registrer hver eneste kilometer med nye Forerunner 10, Garmins enkleste treningsklokke med GPS. Den måler nøyaktig hvor langt og hvor fort du har gått / løpt, og kaloriene du har forbrent. I tillegg holder den deg motivert ved å identifisere personlige rekorder og sammenligne gjeldende tempo med målet ditt ved hjelp av funksjonen Virtual Pacer. Når turen er over, kan du laste opp informasjon til webområdet Garmin Connect og se kartutsnitt, få flere detaljer om hver kilometer og dele det hele med vennene dine – helt kostnadsfritt. Dagens tur er morgendagens motivasjon.

Klar for tur

Forerunner 10-enheten er så enkel å bruke at du kan starte turen med ett enkelt trykk. Under turen kan du se tid og avstand tydelig på én skjerm, kalorier og tempo på en annen. Du kan også tilpasse innstillingene slik at skjermen viser tempo og avstand på samme skjerm.

Den passer

Hittil er dette vår letteste og mest behagelige klokke, og den er tilgjengelig i de sporty fargene grønn, rosa eller svart med røde detaljer. Den svarte og røde modellen har litt større overflate og bredere armbånd. Alle modeller kan brukes som en vanlig klokke, slik at løpekompisen din alltid er tilgjengelig.

Motiverende tilbakemeldinger

Under turen sender Forerunner 10-enheten automatiske varsler når du fullfører hver kilometer, der den gir deg et vennlig pip og viser tiden for den siste kilometeren på skjermen. Når du fullfører turen og lagrer den, ser du et sammendrag over resultatet, blant annet total tid, avstand, gjennomsnittstempo og kalorier. Klokken sier til og med fra når du slår en personlig rekord, som raskeste kilometer eller lengste tur til dags dato.

Treningsverktøy

For løpere som vil ha litt mer, har Forerunner 10-enheten et par enkle treningsfunksjoner – som Virtual Pacer, som sammenligner gjeldende løpstempo med målet ditt. Den har også en løpe/gå-funksjon som er nyttig hvis du nettopp har begynt eller løpeplanen din inneholder gåpauser.

Lagre og del

Hvis du er koblet til Mac eller PC, kan du enkelt laste opp turene til Garmin Connect for å se de på et kart, få flere detaljer om hver kilometer og dele det hele med vennene dine – helt kostnadsfritt. Du blir enda mer motivert når du ser hvor mange kilometer turen har vært ved hjelp av Garmin Connect, og du går tilbake og ser forbedringene siden forrige uke, forrige måned eller i fjor.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel