Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // HJEM & FRITID // GPS Navigasjon // Pulsklokker og treningsarmbånd //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Garmin
Garmin fenix 2 GPS-sportsklokke - For både trening og friluft (010-01040-70)
Garmin fenix 2 GPS-sportsklokke - For både trening og friluft (010-01040-70)
Garmin fenix 2 GPS-sportsklokke - For både trening og friluft (010-01040-70)
Garmin fenix 2 GPS-sportsklokke - For både trening og friluft (010-01040-70)

Garmin fenix 2 GPS-sportsklokke - Forbåde trening og friluft

  Produktinfo

  Garmin fēnix 2 GPS-sportsklokke

  For både trening og friluft

  • Meget rask og sensitiv GPS mottaker
  • Barometrisk høydemåler og 3-akset kompass med automatisk kalibrering
  • Intuitivt brukergrensesnitt med profiler for ulike aktiviteter
  • Avanserte treningsfunksjoner som restitusjonsrådgiver, løpsdynamikk og konkurransevarsel¹
  • Omfattende støtte for multisport som løping, svømming, sykling og mer
  • Kompatibel med ANT+ sensorer og trådløse muligheter som LiveTracking² og smart varsling³

   

  fēnix 2 kombinerer de beste funksjonene våre for trening og utendørsaktiviteter. Den passer perfekt til trening, multisport og friluftsliv med utendørs navigering.

  Enten du løper, sykler, går fjellturer, går eller står på ski, eller svømmer - med fēnix 2 kan du enkelt bytte mellom profiler som er spesialtilpasset til hver aktivitet.

  Bytt fra avanserte treningsfunksjoner som kappløp mot Virtual Partner®, restitusjonssrådgiver eller til å finne veien hjem med den pålitelige navigasjonen fra TrackBack®.

  Del dine opplevelser og aktiviteter i sanntid med venner og familie via LiveTrack.
   


   

  Fra jogging til krevende terrengløp

  fēnix 2 har et omfattende funksjonssett med tempo, hastighet, tid, avstand, intervalltrening, Auto Lap m.m. fēnix 2 har spesifikke funksjoner for terrengløpere, og gir en spesielt utviklet profil som viser tilleggsdata som stigning, prestasjon og vertikal hastighet. Alle de tilgjengelige profilene er tilpasningsvennlige slik at de kan stilles inn etter dine behov.

  Klokke for multisport og triatlon

  fēnix 2 støtter multisportutøvere. Når du svømmer registrerer fēnix 2 antall svømmetak, antall lengder i bassenget, intervaller, avstand, tempo og mer. Når du sykler, gir fēnix 2 detaljert informasjon om prestasjonen din og klokken er også kompatibel med pedalfrekvens og kraft fra tilleggssensorer (ANT+)

  Unik analyse av din kondisjon og progresjon

  fēnix 2 er fullspekket av nye treningsfunksjoner fra Garmin. Når du bruker den med HRM-Run-pulsbelte, kan du få statistikk om form og prestasjon. Klokken viser deg VO2 maks, som gir deg en beregning av kondisjon, basert på prestasjon og ulike verdier fra pulsen din. Ved trening kan du se endringer i kondisjonsberegning og sammenligne resultatene med andre. fēnix 2 beregner også dine potensielle konkurransetider basert på verdiene fra kondisjonsberegningen. Når treningen er ferdig, forteller restitusjonsrådgiveren deg hvor mye tid du trenger for å restituere etter den forrige aktiviteten din.¹

  Funksjoner for løpsdynamikk

  fēnix 2 tar i bruk avansert teknologi fra sensorer om løpingen din. Når den brukes med HRM-Run-pulsbelte¹, viser fēnix 2 løpsfrekvens, vertikal bevegelse og tid med bakkekontakt. Disse målingene kalles løpsdynamikk, og de påvirker løpeøkonomien. Når du er klar over løpsdynamikken din, kan du forbedre løpeøkonomien over tid.

      

  Skiprofil

  fēnix 2 registrerer aktiviteten din på ski og snowboard på en smart måte. Den teller nedfartene dine og registrerer tempo, avstand og høydeforskjell automatisk, slik at du kan få adskilte data med statistikk for hver nedfart. Når du setter deg i skiheisen og blir ført til toppen av fjellet, kan du se data fra den forrige nedfarten din, slik at du kan sammenligne faktiske data med tidligere nedfarter eller se dagens prestasjon. Med den medfølgende håndleddstroppen i stoff kan du til og med ha fēnix 2 utenpå jakken. fēnix 2 har også en spesielt utviklet langrennsprofil, og du kan bruke fēnix 2 som en fjernkontroll til actionkameraene VIRB™ og VIRB™ Elite.

  Naviger på turen

  Sporloggen viser deg hvor du har vært og kan trygt lede deg samme vei tilbake.Sporloggen opprettes ved å legge igjen et GPS-spor etter hvert som du forflytter deg. Du kan også bruke den til å markere veipunkter, for eksempel hvor du parkerte bilen, jaktposter, flotte utsiktssteder og andre punkter av interesse. Med fēnix 2 kan du opprette og følge ruter, markere opptil 1000 veipunkter og lagre opptil 10 000 punkter i sporloggen. Du kan også opprette turdata med BaseCamp™, som er en gratis programvare for turplanlegging. Planlegg turen hjemme, last ned alle data til fēnix 2 og følg navigasjonspilen til veipunkter eller den tydelige sporlinjen til destinasjonen. Når dagen nærmer seg slutten, kan du bruke TracBack™ til å trygt vise deg veien hjem.

  Livetracking og smartvarsling

  Del dine opplevelser i sanntid. Alt du trenger å gjøre, er å koble fēnix 2 til smarttelefonen og dele posisjonen med familie og venner via Live Track og Garmin Connect™ 2.0. Med smart varsling kan du motta varsel om e-post eller tekstmeldinger via en kompatibel iPhone.
   


   

  Høydemåler, barometer og kompass

  fēnix 2 er utstyrt med en høysensitiv barometrisk høydemåler og et kompass som kalibreres automatisk med GPS-mottakeren for å gi så presise data som mulig. Den innebygde barometriske høydemåleren gir høydedata slik at oppstigning og nedstigning kan overvåkes nøyaktig, barometeret kan også brukes til å forutse værendringer ved å vise kortsiktige trender i lufttrykket. Det elektroniske kompasset med tre akser hjelper deg med å holde peilingen, enten du beveger deg eller ikke. Du kan få presis registrering av temperatur ved å pare den med den trådløse Tempe™-temperatursensoren (tilleggsutstyr).

  Konstruert for å tåle de tøffeste forhold

  fēnix 2 kombinerer et stålforsterket deksel i termoplast med en beskyttende, kurvet mineralglasslinse slik at enheten tåler støt og er ripebestandig. Den har en klar LCD-skjerm med rød LED-bakgrunnsbelysning og et robust armbånd i polyuretan. En ekstra håndleddstropp (med borrelås) følger også med fēnix 2 slik at du kan feste den over en stor jakke. fēnix 2 har en vanntetthetsrate på 5 ATM (50 meter), en batterilevetid på opptil 50 timer i GPS-modus (avhengig av innstillingene) og opptil fem uker i klokkemodus.

  Praktisk hverdagsklokke

  fēnix 2 er ikke bare robust og stilig, den er også en svært nøyaktig klokke som passer til hverdagsbruk. Den inneholder innstillinger for alarmer og vibrasjonsvarsler. Den kan også brukes som tidtaker, stoppeklokke og verdensur. Men fremfor alt er den prikken over i-en for å vise frem deg selv som en aktiv person eller et friluftsmenneske.


   


   

  ¹Krever bruk av en HRM-Run-pulsmåler som følger med noen modeller, og selges separat til andre.

  ²Tilgjengelig via smarttelefonen og programmet Garmin Connect Mobile for iPhone 4S.

  ³Kompatibel med iPhone® 4S og nyere samt iOS7 og nyere. iPhone er et varemerke for Apple Inc., registrert i USA og andre land.

  Bluetooth®-navnet og -logoene er registrerte varemerker for Bluetooth SIG, Inc.

   

   

  Se produsentens nettside for mer informasjon.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel