Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // HJEM & FRITID // GPS Navigasjon // Pulsklokker og treningsarmbånd //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Garmin
Garmin fēnix™ GPS-navigasjonsklokke Europa Høydemåler, kompass, barometer (010-01040-01)

Garmin fēnix™ GPS-navigasjonsklokke Europa Høydemåler,kompass, barometer

I pakken: fēnix, USB-kabel, Nettadapter med kontakt, Brukerveiledning
  Produktinfo

  GPS-navigasjonsklokke med høydemåler, barometer og kompass, perfekt for den aktive friluftsentusiast

  • Høydemåler, barometer og 3-akset kompass med automatisk sensorkalibrering
  • Opptil 1000 veipunkter og lagrer opptil 10 000 punkter i sporloggen
  • TracBack reverserer sporloggen slik at du kan navigere tilbake til startpunktet
  • Trådløskapasitet til å dele ruter, spor og veipunkter med andre lignende enheter
  • Kompatibel med trådløs pulsmåler, pedalfrekvenssensor og den trådløse temperatursensoren tempe™  fēnix™ - en nyskapende GPS-klikke til den aktive friluftsentusiast

  Garmin fēnix™ er den første GPS-navigasjonsklokken med høydemåler, barometer og kompass som inkluderer omfattende GPS-navigasjon fra Garmin. Klokken er utviklet i samarbeid med profesjonelle fjellguider og utformet for fjellklatrere og friluftsmennesker. fēnix-klokken er et navigasjonsverktøy som leder deg trygt gjennom krevende fjellområder. Du kan finne din egen vei til toppen og tilbake til fjellhytten. Enheten har sensorer som kalibrerer seg selv, og navigasjonsfunksjoner av Garmin-kvalitet, blant annet TracBack™ og en lettlest navigasjonslinje på enheten, og setter en ny standard for navigasjon i fjellområder.

  Du kan opprette og følge ruter, markere opptil 1000 veipunkter, lagre opptil 10 000 punkter i sporloggen og enkelt navigere til dem. Del data trådløst med andre kompatible Garmin GPS-enheter og smarttelefoner. I tillegg til GPS-funksjonalitet inneholder navigasjonsklokken også høydemåler, barometer, et elektronisk kompass med tre akser og temperatursensor. Robust, stilig og vanntett ned til 50 m (164 fot) – klokken er like behagelig i sement-, stål- og glassjungelen som den er når du vandrer ned en ukjent sti til livets store eventyr.

  Navigasjon fra Garmin

  fēnix

  Ingen andre GPS-navigasjonsklokker tilbyr de samme mulighetene for GPS-navigasjon som Garmin – verdens mest anerkjente navn innen navigasjon. fēnix-klokken sporer hvor du har vært, men kan også lede deg inn i villmarksområder og, enda viktigere, lede deg ut igjen, slik at du kan føle deg 100 % trygg og sikker for hvert steg du tar.

  Den oppretter en sporlogg ved å legge igjen et GPS-spor med "brødsmuler" etter hvert som du forflytter deg. Du kan også bruke klokken til å markere veipunkter, for eksempel posisjonen til kjøretøyet ditt, tilfluktshytten, flotte utsiktspunkter og andre punkter av interesse (POIer). Med fēnix-klokken kan du opprette og følge ruter, markere opptil 1000 veipunkter og lagre opptil 10 000 punkter i sporloggen. Du kan også opprette turdata med BaseCamp™, en gratis programvare for turplanlegging laget av Garmin. Planlegg turen i ro og mak hjemme, last ned alle data til fēnix-klokken, og følg navigasjonspilen til veipunkter eller den tydelige sporlinjen til bestemmelsesstedet. Når du skal tilbake igjen, kan funksjonen TracBack™ vise deg veien.

  Praktisk armbåndsur

  fēnix-klokken er ikke bare robust og stilig, den er også en svært nøyaktig klokke som passer til hverdagsbruk. Den inneholder innstillinger for alarmer og vibrasjonsvarsler. Den kan også brukes som tidtaker, stoppeklokke og verdensur. Men fremfor alt er den prikken over i-en for å vise frem en livsstil som fjellklatrer eller friluftsmenneske.

   

  fēnix

  Høydemåler

  fēnix-klokken har en innebygd barometrisk høydemåler som gir nøyaktig høydeinformasjon underveis på turen. Dermed kan du holde høye med stigning og nedstigning, slik at du alltid vet hvor bratt stigningen er fra utgangspunkt til topp. Klokken har automatisk kalibrering, noe som gir en mer nøyaktig høydemåler. fēnix-enheten overvåker sensoren kontinuerlig og kalibrerer den regelmessig på nytt. Dermed har du alltid oversikt over hvor langt du må klatre før du når bestemmelsesstedet.

   

  fēnix

  Barometer

  Det innebygde barometeret kan hjelpe deg med å overvåke og forutsi endringer i været ved å vise deg kortsiktige endringer i det barometriske lufttrykket. Hvis det barometriske trykket for eksempel viser en stadig nedgang, kan dette vise til en forestående storm.

  fēnix

  Kompass

  fēnix-klokken inneholder et elektronisk kompass med tre akser som holder peilingen i alle posisjoner, uansett som du beveger deg eller står stille. Dette er svært praktisk når du skal orientere deg etter å ha tatt en kort pause. Peil inn en retning, og vær trygg på at fēnix-klokken holder retningen mot målet. Kompassensoren kan også konfigureres for automatisk kalibrering, slik at du alltid treffer bestemmelsespunktet.

  Ytelse

  fēnix-klokken ligner Garmins verdensledende GPS-treningsklokker og inneholder omfattende sanntidsovervåking av ytelse for fjellidrettsutøvere, for eksempel stiløpere og alpinister. Klokken har funksjonalitet for rundetider og automatiske rundetider og kan spore viktige ytelsesdata som avstand, vertikal hastighet og tempo. Ambisiøse fjellklatrere kan dermed spore fremgangen under utendørstreningen eller andre treningsaktiviteter. fēnix-klokken er også kompatibel med Garmins oppgraderte pulsmåler (tilleggsutstyr) som viser pulsinformasjon, eller med en sensor for hastighet/pedalfrekvens som viser avstand, hastighet og pedalfrekvens når du sykler. Alle datafeltene kan tilpasses direkte på klokken.

  Nøyaktig temperatur / tempe™

  Den innebygde temperatursensoren kan hjelpe deg til å forstå tendenser i temperaturen. tempe™-sensoren er nok en nyskapning fra Garmin som gjør utendørsklokker mer nøyaktige. tempe™-sensoren er den nye ANT+-temperatursensoren fra Garmin, som gir nøyaktige omgivelsestemperaturavlesninger uten at kroppstemperaturen påvirker målingene. Med innsyn til hvor raskt temperaturen stiger eller synker kan du enklere avgjøre behov for påkledning og ly eller om det er på tide å snu.

  Trådløs kommunikasjon mellom enheter

  Du kan enkelt dele spor, veipunkter, ruter og papirløse geocacher trådløst med andre kompatible Garmin GPS-enheter og smarttelefoner. fēnix-klokken er utstyrt med muligheter for både ANT+™- og Bluetooth®-teknologi.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel