Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // HJEM & FRITID // GPS Navigasjon // GPS for friluft //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Garmin
Garmin Approach G5 Europe, Golf GPS, 2.6" Touch LCD, Spill analyse (010-00697-32)

Garmin Approach G5 Europe, GolfGPS, 2.6" Touch LCD, Spill analyse

Produktinfo

Alltid på hjemmebanen

Hvis du er en golfspiller så kan Garmin nå gi deg en helt ny dimensjon i ditt spill. Approach® G5 Europa er en golf-GPS fylt med kart og detaljert informasjon om tusenvis av golfbaner i Europa - alltid klar for å vise din eksakte posisjon på banen. Approach® G5 Europa er robust og vanntett, og med en kombinasjon av touchskjerm og den velkjente brukervennligheten som gjør Garmins produkter markedsledende.

Bare å peke på målet

Har du behov for å måle avstandet før ditt neste slag? Trykk bare med en finger på skjermen og Approach® G5 Europa viser deg eksakt avstand til målet; fairway, bunker eller til greenens fremkant, bakkant eller sentrum - uansett hvor du befinner deg på banen. Avstanden oppdateres naturligvis etter hvert som du beveger deg på banen. Det er mulig med manuell justering av dagens tee-posisjon. Det finnes informasjon om trelinjer slik at du alltid vet når du kan forvente deg et hinder foran og kan gjøre en avgjørelse på slaget i god tid.

Flere baner

Dekningen av baner oppdateres og økes kontinuerlig, og du kan laste ned den seneste informasjonen til din enhet helt gratis.

Ha oversikt over dine resultater

Approach® G5 Europa kan registrere poeng for opptil fire spillere. Du får en oversikt over antall putter, slag på fairway, treff på green og den gjennomsnittlige lengden på dine slag med hver kølle. Det er mulig å koble den opp med en PC slik at etter en dag på golfbanen så kan du analysere og lagre dine resultater.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel