Gamingstol - Finn din perfekte sittestilling | Multicom
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her

Gamingstoler

Gamingstoler er inspirert av setene til sportsbiler, som også har samme behov for bruken av robuste og komfortable seter. I en gamingstol finner du også ekstra støtte til rygg og nakke, med flere justeringsmuligheter for armlenet. Her vil også designet skille seg ut da gamingstolen gir mer freshe farger og stiligere design enn hva en kontorstol har. Dette vil i kombinasjon med et bra gamingbord gi en fantastisk komfort. 

 


Hvordan finne  den rette gamingstolen for deg?

Det første du må se på når du skal ha ny gamingstol er å se etter en stol som passer din vekt og høyde. Er det barn som skal bruke gamingstolen? Dette er et element mange overser, og kan ende med at føttene ikke når bakken, eller at du blir sittende alt for lavt med knærne over hoftehøyde. Derfor vil vekten og høyden være det første du burde tenke på for å sikkre en god opplevelse. Husk at du kommer til å sitte mange timer i gamingstolen.

Det andre kriteriet du burde tenke på når du skal ha ny gamingstol er hvilke funksjoner du ønsker å få ut av stolen. Har du behov for ryggpute eller nakkepute? Trenger du justerbare armlener, eller hviler du som regel armene på gamingbordet? Liker du å lene deg godt tilbake i stolen, eller sitter du mer oppstilt? Hvis du har dette i bakhodet vil det hjelpe deg godt på veien til å dinne riktig gamingstol.

En annen ting du burde tenke på er hvilket materiale det er du ønsker å ha. En skinnstol vil være enkel å holde og ser stilig ut, men har også et mindre pustende materiale. Hvis det som regel er veldig varmt på rommet kan det være en fordel å velge en stol med mesh materiale, da dette er mer pustende og du slipper å bli klam eller svett under gamingøkten.


Gamingstol fra SPC Gear utstilling

Vi har gamingstoler fra kjente merkevarer: Corsair, Fourze, Sandberg, SPC Gear.

Se mer på EKTE GAMING.
Viser 1-3 av 3 produkter
Velg visning
Viser 1-3 av 3 produkter