Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her

Gamingbord

Et godt gamingbord og en god gamingstol har en rekke funksjoner du normalt ikke finner i kontormøbler. Gamingbord kjennetegnes gjerne ved at de har solide og stabile benstøtter for at skjermene ikke skal begynne å vagle når du gamer, og for at aimen din ikke skal bli forstyrret i kampens hete. Gamingbord tar også hensyn til at gamere gjerne har ekstra mye ledninger, så de er utstyrt med ledningssamlere som får setupen din til å se oversiktlig ut. En annen ting gamingbord ofte er utstyrt med er egne holdere for drikke og gamingheadset, samt musematte over hele overflaten. Foretrekker du en egen gamingmusematte er dette avtagbart. 

 

Hvordan finne det rette gamingbordet for deg?

Det første du burdre se på når du skal velge gamingbord er høyden og armlengden din. Du skal sitte mange timer med gamingbordet, så her er det viktig å finne et bord hvor amene dine hviler når du ligger over bordet med musen i den ene hånda og tastaturet i den andre. Her har flere personlige preferanser på om de ønsker hev/senk-funksjoner for å finne den rette høyden, men med en god gamingstol vil du kunne regulere mye av dette med den.

En annen ting å tenke på er plassen der du skal ha gamingbordet. Gjør målinger på bredden der du har tenkt til å ha det, og finn et gamingbord som passer deretter. Hvis du har begrenset med plass i bredden kan det være greit å se på et bord som kan kompansere i dybden så du får plass til skjermene, den stasjonære PC-en, eller annet utstyr du ønsker å ha på pulten din.


Sjekk ut Sandberg Fighter Gaming Desk 2 i videoen under.
Vi har gamingbord fra kjente merkevarer: Fourze, Loctek, Sandberg, SPC Gear, Trust.

Se mer på EKTE GAMING
Viser 1-2 av 2 produkter
Velg visning
Viser 1-2 av 2 produkter