Gaming - Kjøp utstyr til ditt gamingrom | Multicom
Du er her Forsiden Gaming

Gaming

Ekte Gaming er en produktkategori som gir deg alt du trenger for å spille dataspill med god fornøyelse, med det beste av datamaskiner og det som trengs rundt dem. Produktkategorien er delt opp i flere underkategorier som gjør det enkelt å finne frem til det datautstyret som du ønsker å kjøpe.


Stort utvalg av datamaskiner godt egnet for spilling

En viktig del av denne produktkategorien er selvfølgelig stasjonære Gaming-PCer, så vel som Gaming Laptops.

Med dette utvalget blir du godt rustet for å spille de nyeste spillene, med imponerende grafikk, store virtuelle verdener og tusentalls av online-motstandere.

Om vi ser bort fra det rene spill-aspektet kan det nevnes at kraftige datamaskiner også kan ha andre bruksområder. Om du vil ha en solid hjemme-PC som kan brukes mange år fremover, uten at ting går langsomt, eller at maskinvaren blir foreldet, så er en Gaming PC også et godt valg for deg som arbeider mye med datamaskinen. Nok RAM, en SSD, en rask prosessor av nyeste type, og et kraftig skjermkort, er nemlig aldri en ulempe når du kjøper en ny PC.


Ekstrautstyr for Gaming

Ekstrautstyr for Gaming trengs ikke nødvendigvis å kjøpes i pakker, men finnes både separat, eller som en komplett pakkeløsning. Om du trenger Gaming tastatur, en ekstra Gaming mus, eller et nytt Gaming Headset, så finner du dette her.

Gode hodetelefoner med mikrofon er en nyttig investering for den som har glede av lagspill. De lar deg snakke med lagkamerater, samtidig som du har en god omgivelseslyd. Dette gir spillverdenen en ekstra dybde og oppslukende realisme.

Musen er gjerne avgjørende om du spiller raske FPS-spill. Her er det viktig at den er tilpasset din hånd og din spillestil. Slik kan musen formidle mer nøyaktig og hårfin data, slik at du treffer der du sikter.

Du finner også en rekke dekorative musematter med forskjellige Gaming-tema, samt en produktkategori for gjennomføring av styling og modifisering av kabinettet. I tillegg har vi en kategori for spesielt utstyr til vannkjøling av maskinvaren, slik at du opplever mindre viftestøy og lavere temperatur.


Ergonomiske stoler og bord

Produktkategorien ergonomiske stoler og bord huser også annet som du kan trenge for ditt gamingrom. Du finner Gaming-stoler og bord her, så vel som annet praktisk ekstrautstyr, som greie minikjøleskap.

Gaming-møbler er laget for å kunne tilpasses den enkelte. Dette er en god investering for deg som spiller mye. Det å ha en skjerm i riktig høyde, et bord med tastatur og mus i riktig høyde, så vel som en stol som gir riktig sittestilling for hofte, rygg, nakke og ben, er en investering både i helse og komfort.

Spesielt for norske spillere kan det være fornuftig å se etter både ekstra store Gaming stoler og bord som kan justeres i høyden. Vi i Norge er høyere enn gjennomsnittet av verdens befolkning, gjerne mer enn 10 til 15 cm på sokkelesten. Da kreves det justeringsmuligheter for bord og skjerm, slik at vi ikke sitter fremoverlente og luter i ryggen, og gjerne også en justering av kontorstolen.