Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden PC & nettbrett Stasjonær PC Gaming PC pakker

Gaming PC pakker

Komplette Gaming PC Pakker

En god løsning for deg som ikke ser etter en helt spesiell spill-PC, men gjerne vil ha en god datamaskin for barna eller andre unge spillere, kan være en komplett Gaming PC-pakke. Her får du en god kombinasjon av utstyr og datamaskin, inkluderer alt det vesentlige som trengs for spilleglede og annen PC-bruk. Dette er for eksempel chatting, surfing, strømming av video, og kontorarbeid eller skoleoppgaver.


De beste Gaming PC pakkene egner seg godt for å spille selv de mest avanserte moderne spillene. De billige Gaming PC-pakkene gir også god kvalitet til en lavere pris. De har gjerne nyeste generasjons prosessor, så vel som stor harddiskplass. Alle komponenter passer godt sammen i en velfungerende helhet.


Hva følger med når du kjøper Gaming PC pakke?

Det som vanligvis følger med i en slik stasjonær PC pakke er en god og passelig stor skjerm med høy oppløsning. Ved siden av denne følger det med et bra tastatur med ledning, en Gaming musematte, og en mus som egner seg for spilling. I Gaming-pakken kommer PC-en også med ferdig installert Windows 10, så du enkelt og greit kan sette i gang å bruke PC-en. 

Uansett om datamaskinen skal brukes til spilling, eller til andre vanlige ting, som å høre musikk eller å se på film, er det også greit å ha med et Headset. Gaming Headset fungerer som vanlige hodetelefoner med en integrert mikrofon, slik at du alltid har god lyd på samtaler.


Gaming Bundle som passer godt sammen med andre spill PC-er

Om du ønsker å kjøpe en annen PC, for eksempel en kraftigere Gaming PC fra det større utvalget av stasjonære spill-PCer, er det også mulig å kjøpe kun utstyret i Gaming PC pakken. Den pakken inneholder tastatur, musematte, Gaming-mus, og hodetelefoner med mikrofon.


Da må du i tillegg bestille skjermen fra vårt store utvalg av PC-skjermer, samtidig som du velger ut en ønsket Gaming PC. Om alt er på lokalt lager når du kjøper på nett, vil leveringen normalt sendes samme dag som du bestiller.

 

Viser 1-3 av 3 produkter
Velg visning
Viser 1-3 av 3 produkter