Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
EPSON
EPSON WorkForce WF-3620DWF (C11CD19302)

EPSON WorkForce WF-3620DWF

  Produktinfo

  Vi introduserer WorkForce WF-3620DWF
  Vil du sikre at forretningsdokumentene dine er representative for bedriften? Denne 4-i-1-skriveren med Wi-Fi og Ethernet gir rask utskrift i forretningskvalitet med hastigheter på opptil 19 spm og har en 250-arks papirskuff foran for økt produktivitet. 6,8 cm berøringsskjerm og intuitivt kontrollpanel gir enkel menynavigering. Denne flerfunksjonsskriveren er ideell for å øke produktiviteten og redusere utskriftskostnadene, og samtidig produsere dokumenter i en kvalitet du kan være stolt av.

  Høy utskriftshastighet
  Med utskriftshastigheter på opptil 19 spm ensidig og 9,2 spm tosidig gir denne skriveren økt produktivitet ved å redusere ventetiden på utskrifter.

  Utskrift av høy kvalitet
  Skrivehodeteknologien i WF-3620DWF produserer dokumenter med 600 dpi for et profesjonelt utseende som gjør et godt førsteinntrykk.

  Tosidig utskrift, skanning og kopiering
  Tosidig utskrift, skanning og kopiering betyr at du enkelt og effektivt kan lage kvalitetsdokumenter på en miljøvennlig måte ved å redusere papirforbruket. Tosidige dokumenter er enklere å transportere eller lagre på kontoret. Gjør ditt for miljøet ved å spare papir samtidig som du øker effektiviteten og halverer papirkostnadene. Denne modellen har automatisk dokumentmater for 35 ark.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel