Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
EPSON
EPSON WORKFORCE DS-510 DOCUMENT SCANNER 26PPM      IN ACCS (B11B209301)

EPSON WORKFORCE DS-510 DOCUMENT SCANNER26PPM IN ACCS

  Produktinfo

  Høyhastighetsskanner

  Den kompakte dokumentskanneren har en hastighet på opptil 26 sider / 52 tommer i minuttet – selv ved farge- eller svart-hvitt-utskrifter med en oppløsning på 200 eller 300 ppt. Innebygd JPEG-komprimering bidrar også til at store skanneoppgaver går raskere. Hvis du legger til nettverksgrensesnittenheten1, kan du også dele informasjon på tvers av nettverk på kontoret eller for forskjellige avdelinger med WorkForce DS-510.

  Arbeidsflyt for dokumenter

  Med Epson Document Capture Pro er det enkelt å integrere denne bedriftsskanneren i et dokumentbehandlingssystem, slik at arbeidsflyten er raskere og du får muligheten til å skanne, konvertere og distribuere skannet informasjon i dokumentlagringssystemet. I tillegg bidrar funksjonalitet for strekkodeavlesing og sonebasert tegngjenkjenning til automatisering av omfattende dokumentprosesser, som for eksempel opprettelse av filnavn og mapper. Takket være støtten for TWAIN-, ISIS- og WIA-drivere er det enkelt å integrere WorkForce DS-510.

  Effektiv

  Epson Scan-programvaren har et bredt utvalg av bildebehandlingsfunksjoner som sørger for økt produktivitet, inkludert registrering av flere dokumentstørrelser, tekstforbedring og automatisk korrigering av skjevheter.

  Nettverksdeling

  Ved hjelp av nettverksgrensesnittsenheten kan flere brukere dele samme skanner. Kombinasjonen av nettverksgrensesnittenheten og Document Capture Pro-programvaren gir deg muligheten til å tilpasse "skann til"-kommandoer, som for eksempel skanning til Microsoft SharePoint.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel