Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Skriver & skanner // Blekkskrivere // Multifunksjon //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
EPSON
EPSON Expression Premium XP-630 Wireless (C11CE79403)

EPSON Expression Premium XP-630 Wireless

 • Kompakt alt-i-ett-enhet med Wi-Fi: Skriv ut, skann og kopier
 • Mobil utskrift: Skriv ut og skann fra et hvilket som helst sted
 • Wi-Fi Direct: Trådløs utskrift uten nettverk
 • To papirskuffer: Én for A4-ark og én for fotopapir
 • LCD-skjerm på 6,8 cm: Tydelig navigering og utskrifter uten datamaskin fra minnekort
  Produktinfo

  Epson Expression Premium XP-630

  Skriv ut flotte bilder og skarp og tydelig tekst med denne alt-i-ett-enheten med Wi-Fi og separate blekkpatroner og en rekke brukervennlige funksjoner

  XP-630 passer perfekt for brukere som ønsker å skrive ut enestående bilder og tekstdokumenter hjemme. Med separate blekkpatroner må brukere bare bytte fargen de er tom for, og på den måten sparer de penger. Den er også allsidig og Epson Connect tilbyr en hel rekke mobile utskriftsløsninger. Med en farge-LCD-skjerm og en rekke ekstrafunksjoner har det aldri vært enklere å skrive ut dokumenter av høy kvalitet.

  Det beste av to verdener
  Skriv ut enestående blanke bilder og skarpe, klare tekstdokumenter med Claria Premium-blekk og pigmentblekk i fem farger. Fotografier blir krystallklare med levende farger og dype svarttoner, takket være blekkpatronen "fotosvart". Bruk av separate blekkpatroner betyr at du bare trenger å erstatte fargen som er brukt opp, noe som reduserer blekkostnadene.

  Mobil utskrift
  Enten du bruker smarttelefon eller nettbrett, kan iPrint-appen1 lastes ned til en rekke enheter for virkelig trådløse utskrifter og skanning. Mulighetene stopper ikke der, med Epson Email Print1 er det mulig å skrive ut fra et hvilket som helst sted i verden1 ved å bare sende dokumenter og fotografier rett til skriveren per e-post. For kreative brukere kan Creative Print1-appen brukes til å få tilgang til Facebook-bilder, lage tilpassede hilsningskort og brevpapir, og til og med gjøre bildene om til maler for fargelegging. Wi-Fi Direct gir ekstra bruksfrihet ved å gjøre det enkelt å skrive ut fra kompatible trådløse enheter uten behov for nettverkstilkobling.

  Funksjoner som er enkle å bruke
  For maksimal kontroll leveres XP-630 med et vippbart kontrollpanel og en 6,8 cm LCD-skjerm med berøringspanel for enkel navigering. To papirskuffer, en for A4 og en for fotopapir og raske tosidige utskrifter sparer tid. Brukere kan også sette inn et minnekort og følge de nyttige menymeldingene for å skrive ut bilder uten datamaskin.

   

  Se produsentens nettside for mer informasjon.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel