Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden EL-kjøretøy, RC, droner o.l. Elektrisk sparkesykkel

Elektrisk sparkesykkel

I sortimentet til Multicom kan du finne et stort utvalg av forskjellige elektriske sparkesykler. Du finner elektriske sykler for voksne og el-sparkesykler for barn.


Prisen på de elektriske sparkesyklene varierer ganske mye. Mye av prisen gjenspeiler hvor kraftig elektromotor som er integrert i sykkelen, så vel som hvor lang rekkevidde batteriene gir deg. Det er også litt variasjon i pris bare på grunnlag av merket. Du kan velge mellom toppsjiktet av elektriske sparkesykler fra produsenter som Segway og Xiaomi, så vel som et utvalg av rimeligere sykler fra InMotion og HX. Dertil har vi også el-sparkesykkel for barn fra Koowheel. Du finner dem både i kledelig rosa, så vel som mer tilbakeholdende sort farge.

Det er ikke alle modeller i utvalget som er godkjente for bruk i trafikken, men mesteparten fungerer også for denne bruken. Da holder de en maksfart på 20 km og har frontlykt og en refleks bak.


Bruksområder for elektrisk sparkesykkel?

Teknologien i dagens sparkesykler er blitt såpass god at syklene er blitt mer enn et flott leketøy. De kan også være av praktisk nytte, ved siden av at de er gøye å kjøre med. Sparkesykkelen er liten og nett, og den passer slik sett uten problemer inn, om du for eksempel skal inn og ut av bussen eller trikken.

Ved siden av dette glir den lille nette sykkelen lett gjennom bytrafikken, og lar deg forsere sykkelveier på raskt vis. Når du kommer frem, hjemme eller på jobb, er det heller ingen sak å ta med sykkelen inn for å lade den opp for neste bruk. De minste modellene for voksen bruk fra Segway veier for eksempel kun 11 kg og kan enkelt tas under armen eller over skulderen.

Elektrisk sparkesykkel av nyere type kan samtidig også være hendig for deg som bor i mer avsidesliggende strøk. Med en rekkevidde på 25 km kan de brukes til å gjøre skoleveien kortere, til å besøke naboen, eller kanskje for en rask tur til nærmeste butikk?


De billigste EL-sparkesyklene?

De billigste sparkesyklene er leketøy for barn. For det første har de en sikker toppfart på 6 km per time, og de er heller ikke laget for å bære mer enn 50 kg. I prisklassen over finner vi sykler som koster omtrent halv pris, i forhold til toppmodeller fra Segway og Xiaomi. De har en toppfart på 25 km per time, en motor på 350 Watt, og kan brukes på lukket område eller privat vei.


Beste elektriske sparkesykkel for voksen?

De beste elektriske sparkesyklene for voksne kommer muligens fra Segway, som har laget flere “best i test” -sparkesykler i løpet av de siste årene. De rimeligste modellene har en toppfart på 20 km i timen, og en maks rekkevidde på 25 km, noe som gjerne er nok for de daglige gjøremålene.

Den desidert beste elektriske sparkesykkelen, Segway Ninebot Max G30, gir deg derimot langt større rekkevidde, på mer enn 60 km i relativt flatt terreng. Sykkelen har innebygget lader og kan enkelt plugges i hvor det trengs. Batteriet er på imponerende 551 Watt-timer, mens motoren har en effekt på 350 Watt. Denne modellen er det også fullstendig lovlig å bruke på offentlige veier.
 
 

Viser 1-10 av 10 produkter
Velg visning
Xiaomi Mi M365 Elsparkesykkel, svart EU-modell med to ekstra dekk og slanger
Varenummer: FBC4004GL
Xiaomi Mi M365 Elsparkesykkel, svart
EU-modell med to ekstra dekk og slanger
4.5/5 på TechAdvisor.co.uk: Xiaomi's MiJia Electric Scooter is one for us big kids - and it's awesome
4/5 på Mashable.com: Xiaomi's e-scooter is everywhere because it's fast, fun, and easy to ride
 • Til bruk på lukket område
 • Maksfart 25 km/t
 • Opptil 30km rekkevidde
 • Max last 100kg
 • Sammenleggbar
Xiaomi Mi M365 Pro (lovlig), 20km/t, svart elsparkesykkel
Varenummer: M365PRO-NOR
Xiaomi Mi M365 Pro (lovlig),
20km/t, svart elsparkesykkel
Med lengre rekkevidde og forbedret display
 • Kan brukes på offentlig vei
 • Maksfart 20 km/t
 • Opptil 45km rekkevidde
 • Max last 100kg
 • Sammenleggbar
InMotion L8 Elektrisk sparkesykkel (lovlig)
Varenummer: L8-SCOOTER
InMotion L8 Elektrisk sparkesykkel (lovlig)
Anbefalt av TechAdvisor.co.uk*: … one of the best electric scooters on the market with strong battery life, good lights and solid ride
 • Kan brukes på offentlig vei
 • Maksfart 20 km/t
 • Opptil 30 km rekkevidde
 • Kule lyseffekter
HX X7 Elektrisk sparkesykkel, svart 10
Lagersalg!
-13%
Varenummer: X7-SCOOTER-10IN-Demo
HX X7 Elektrisk sparkesykkel, svart
10" hjul demo
Den kraftigste elsparkesykkelen i denne prisklassen?
 • 350W motor
 • Maksfart 25 km/t
 • Til bruk på lukket område
 • Skivebrems på bakhjulet
Demovare
Viser 1-10 av 10 produkter