Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden EL-kjøretøy, RC, droner o.l. Elektrisk sparkesykkel

Elektrisk sparkesykkel
I sortimentet til Multicom kan du finne et stort utvalg av forskjellige elektriske sparkesykler. 


Prisen på de elektriske sparkesyklene varierer ganske mye. Mye av prisen gjenspeiler hvor kraftig elektromotor som er integrert i sykkelen, så vel som hvor lang rekkevidde batteriene gir deg. Det er også litt variasjon i pris bare på grunnlag av merket. Du kan velge mellom toppsjiktet av elektriske sparkesykler, så vel som et utvalg av rimeligere sykler.

Det er ikke alle modeller i utvalget som er godkjente for bruk i trafikken, men mesteparten fungerer også for denne bruken. Da holder de en maksfart på 20 km og har frontlykt og en refleks bak.


Bruksområder for elektrisk sparkesykkel?

Teknologien i dagens sparkesykler er blitt såpass god at syklene er blitt mer enn et flott leketøy. De kan også være av praktisk nytte, ved siden av at de er gøye å kjøre med. Sparkesykkelen er liten og nett, og den passer slik sett uten problemer inn, om du for eksempel skal inn og ut av bussen eller trikken.

Ved siden av dette glir den lille nette sykkelen lett gjennom bytrafikken, og lar deg forsere sykkelveier på raskt vis. Når du kommer frem, hjemme eller på jobb, er det heller ingen sak å ta med sykkelen inn for å lade den opp for neste bruk. De minste modellene for voksen bruk fra Segway veier for eksempel kun 11 kg og kan enkelt tas under armen eller over skulderen.

Elektrisk sparkesykkel av nyere type kan samtidig også være hendig for deg som bor i mer avsidesliggende strøk. Med en rekkevidde på 25 km kan de brukes til å gjøre skoleveien kortere, til å besøke naboen, eller kanskje for en rask tur til nærmeste butikk?

 
 

Viser 1-9 av 9 produkter
Velg visning
Viser 1-9 av 9 produkter