Elektrisk skateboard - Longboard el-skateboard | Multicom
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden El-kjøretøy Elektrisk skateboard

Elektrisk skateboard

Multicom kan tilby et bra utvalg når det kommer til elektriske skateboard, så vel som elektriske scootere. Elektriske skateboard, også kalt EL-Skateboard, finnes i de vanligste formene for rullebrett, slik vi også kjenner dem uten motor.


I utvalget som selges i nettbutikken finner vi forskjellige design fra WoWgO elektrisk skateboard, så vel som Koowheel sitt Kooboard.

Vi tilbyr gate-rullebrett med en maksfart på 20 km per time. Disse kan korte ned tiden brukt mellom forskjellige typer kollektivtrafikk i byen, eller for skoleveien. I utvalget finner du også raskere action-rullebrett som er bygget for mer fart og moro. Disse kan kun brukes på lukket bane, eller til turer på private veier.


Mikromobilitet i byer og tettsteder

Rullebrettene er siste skrik når det kommer til mikromobilitet, og egner seg godt som et ekstra transportmiddel i byen eller i tettbygde strøk. Det er alltid en fordel om det er bygget ut gode sykkelveier i området, men det er ikke en nødvendighet.

Elektriske skateboard kan brukes på offentlig vei, og fungerer som lovlig trafikkelement, på lik linje med for eksempel sykler, med eller uten elektromotor. Noen vil se det som en ulempe at lovlige elektrokjøretøy må være plomberte på 20 km per time. Dette er derimot også en absolutt forutsetning for at du uten problem kan bruke dem på vanlige veier, så vel som på sykkelstier.

Elektriske rullebrett kan samtidig lett tas med på både buss, tog, og T-Bane. De kan enkelt bæres i en ryggsekk eller i hånden om du skal inn i en bygning. Om du først er på jobb eller hjemme, tar rullebrettet heller ikke opp mye plass. De lades som regel opp i løpet av 2 timer, og kan deretter gi deg en omtrentlig kjørelengde på 25 km.
 


Design og bruk av elektriske skateboard

Grunnideen bak det elektriske rullebrettet er blitt utviklet siden slutten av nittitallet, og baserer seg i stor grad på motoriserte rullebrett, som vel å merke aldri var lovlige i Norge. Det tok en liten stund fra konseptet først ble utviklet til det ble praktisk. Nye store og kraftige batterier, samt børsteløse elektromotorer, har derimot gjort selve konseptet med elektriske rullebrett til noe som både kan lønne seg og som kan brukes uten irritasjon.

Styringen av farten krever litt av brukeren, men den fungerer på samme vis som når man bremser eller ruller fritt med vanlig rullebrett. Farten øker når du forflytter tyngdepunktet ditt fremover på brettet, og den minker om du lener deg bakover.


Fjernkontroll for elektriske skateboard

Enkelte modeller kommer i dag også med håndholdte fjernkontroller som kan brukes til å styre rullebrettet som om det var en radiostyrt bil. Konseptet er likevel forandret noe i forhold til en klassisk radiokontrollenhet.

Koowheel har for eksempel flere fjernkontroller som er laget som en ellipse som håndflaten settes inn i. På utsiden av ellipsen finner vi en joystick som betjenes med tommelen. Denne gir gass når den presses fremover og bremser når den presses bakover. På siden finnes en revers-bryter som også styres med tommelen.


El-skateboard som leketøy

Ved siden av de lovlige modellene som kan brukes fritt i trafikken, kan Multicom også tilby forskjellige elektriske skateboards. Disse er hovedsakelig laget for å ha det gøy og for å oppleve litt fart og spenning.

Toppmodellene gir deg en maksfart på 45 km i timen, noe som burde være nok for å få pulsen til å slå litt raskere hos de fleste. Det er fort gjort når en prøver å holde balansen på en liten plankebit.

I utvalget finner vi også et offroad rullebrett som har ekstra store hjul, og en maksfart på 40 km per time. Selv om det ikke egner seg for fullstendig kupert terreng, kan det likevel passe perfekt for gårdsplassen eller lukkede baner, så vel som for skogsveier og private veier i relativt flate landskap.

Hos Multicom kan du raskt kjøpe ditt nye skateboard på nett, og får det levert hjem på døren i en fart.

 


Hva bør du tenke på før du kjøper el-skateboard?


Først og fremst, skal du bruke den på offentlig vei, eller lukket område? Et par av våre modeller er kun godkjent til bruk på lukket område, da de når en høyere hastighet enn 20 km/t som er maks tillatt hastighet på offentlig vei. Det er også et par andre regler som kan være fint å være klar over. De finner du her.

   

 

Viser 1-2 av 2 produkter
Velg visning
Viser 1-2 av 2 produkter