Elektriske kjøretøy for eldre og barn, RC utstyr m.m. | Multicom
Du er her Forsiden El-kjøretøy

El-kjøretøy

Her kan vi tilby et godt utvalg av elektriske fremkomstmidler. Alt fra elektriske sparkesykler, skateboards, rulle-sko og sykler.

Disse er miljøvennlige og praktiske alternativer til tradisjonell transport, som biler og offentlig transport. Disse elektriske kjøretøyene kommer i en rekke størrelser og modeller, fra små og kompakte sparkesykler til større sykler med en rekke funksjoner og muligheter. De er ideelle for pendling på kort avstand, løpe ærend eller bare nyte en rolig tur. El-sykler er populære blant folk i alle aldre, siden de ikke bare er morsomme å bruke, men de er også praktiske og bærekraftige transportformer. Trenger du tilbehør eller reservedeler til kjøretøyene dine, så har vi dette også.


Hva bør du tenke på før du kjøper elektriske kjøretøy?
Først og fremst, skal du bruke det på offentlig vei, eller lukket område? Et par av våre modeller er kun godkjent til bruk på lukket område, da de når en høyere hastighet enn 20 km/t som er maks tillatt hastighet på offentlig vei. Det er også et par andre regler som kan være fint å være klar over. De finner du her.