Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Telefoner & tilbehør Smartklokker og treningsarmbånd Doro Watch smartklokke - svart

Doro Watch smartklokke - svart (8359)
Varenummer:
8359
EAN:
7322460083595

Doro Watch smartklokke - svart

  • Hold deg aktiv
  • Vær trygg
  • Din følgesvenn for en aktiv livsstil
inkl. mva
1 379,-
20+ Leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Frakt fra 79,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Doro Watch

Vi vet at eldre er nysgjerrige, de ønsker å bruke ny og innovativ teknologi, men de ønsker at den skal være på deres premisser og gjøre det de trenger på en god måte! Vi introduserer Doro Watch, en slank og stilig smartklokke som gjør alt du har behov for at den gjør – ukomplisert glede.


Trenger du å vite pulsen din? Se på klokken. Trenger du å holde øye med antall skritt du går hver dag? Kast et blikk på klokken. Venter du en samtale? Se etter varsler. Har du falt i hagen og må be sønnen din komme og hjelpe deg? Trykk på Response-knappen på klokken*. Den kan naturligvis også fortelle deg hva klokken er – velg mellom tradisjonell eller digital urskive etter eget ønske!
*når den er parkoblet med en Doro-smarttelefon.


Grensesnittet er visuelt imponerende med fokus på ett ikon om gangen, med en tydelig, lyssterk og 1,28 tommers skjerm med høy kontrast. Gå inn i menyen med den øverste knappen og sveip til venstre eller høyre for å navigere mellom de ulike ikonene og aktivitetene. Urskiven og displayet er spesielt utviklet for å være lettere å lese, med tydelig tekst og store ikoner.


Se hvor mange skritt du går hver dag, eller loggfør en aktivitet som løping eller sykling for å få oversikt over treningsmål og aktiviteter. Du kan hele tiden holde et øye med pulsen og oksygennivået i blodet. Bruk appen som kobler klokken til smarttelefonen din for å se tilbakelagt distanse og for å øke målene dine. Hvis du har med deg smarttelefonen mens du trener, kan du også se den tilbakelagte ruten i universalapplikasjonen.


Konfigurer klokken for å få varsler om innkommende anrop og meldinger, samt alarmer og kalenderoppføringer direkte på klokken. Gå aldri glipp av en samtale! Klokken kan også varsle deg hvis du har vært inaktiv for lenge, og sørge for at du når dine ti tusen skritt hver dag.


Doro Watch kan brukes hele dagen, hver dag! IP68-klassifisering betyr at den er beskyttet mot støv og vann ned til 1,5 meter i opptil en time. Nå trenger du ikke lenger huske å ta av deg klokken for å ta oppvasken eller bruke padlebrett!

 

Enkel lading!

Det er lekende lett å lade din Doro Watch, bare sett den i ladestasjonen for å lade batteriet på 300 mAh. Batteriet fullades på mindre enn 2 timer, og holder til en ukes bruk.


Når klokken er koblet til en Doro-smarttelefon, kan den enkelt kobles til Response by Doro-appen, og brukes til å utløse varsler til familie eller venner hvis du trenger hjelp raskt. Klokken kobles enkelt til via Bluetooth*, og fungerer ved å utløse et varsel på smarttelefonen til familie og venner som er tilkoblet. Når varselet godtas, foretas det automatisk et taleanrop med høyttaler.


Bruk Doro Companion-appen på smarttelefonen din (Android eller iOS) til å spore aktiviteter og trening, skritt og tilbakelagt distanse, samt nattesøvn og puls gjennom dagen. Med appen kan du se de ekstra detaljene på en større skjerm i stedet for å prøve å se dem på urskiven. Gir deg større fleksibilitet og kontroll over helse og velvære.

Tilbehør

Doro 8110 - grå - 4G smarttelefon - 32 GB - GSM
Doro 8110 - grå - 4G smarttelefon
2 674,-
20+ Leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.