Du er her Forsiden Dog & Bone LockSmart Travel Bluetooth-hengelås Blå,
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Dog & Bone LockSmart Travel Bluetooth-hengelås Blå, demobrukt (DAB-LST002-Demo)
Varenummer:
DAB-LST002-Demo

Dog & Bone LockSmart Travel Bluetooth-hengelås Blå, demobrukt

Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.


Demobrukt


Dog & Bone LockSmart Travel

Bluetooth-hengelåsen som passer på bagasjen din

Bekymrer du deg for bagasjen når du er ute og reiser? Slapp av, med Dog & Bone LockSmart Travel er eiendelene dine i sikre hender. Bluetooth-hengelåsen som styres med smarttelefonen din er høstens store reisegadget.

Smarttelefonen er omdreiningspunktet i hverdagen din. Uansett om det handler om e-post, sosiale medier, billetter eller betalinger, utføres oppgavene enkelt og raskt med noen fingertrykk på en skjerm. Med Dog & Bone LockSmart Travel tilføyes enda en praktisk oppgave til ditt kjæreste eie – takket være Bluetooth kan du nå åpne og lukke bagasjen helt uten å bruke nøkkel.

Dog & Bone LockSmart Travel fungerer sammen med en app som via en sikker trådløs Bluetooth-forbindelse åpner og lukker hengelåsen ved hjelp av et fingertrykk, Touch ID eller en adgangskode. Dermed slipper du en vanlig nøkkel, som ofte blir borte – en genial løsning til deg som gjerne vil beskytte det du eier når du reiser.
Dog & Bone LockSmart Travel er det geniale tilbehøret til deg som gjerne vil beskytte det du eier når du reiser. Reiselåsen gir deg dessuten beskjed når kofferten eller trillekofferten er klar til å bli hentet på bagasjebåndet – og så er den naturligvis TSA-godkjent (Transport Security Administration), noe som betyr at bagasjen din kan låses opp og kontrolleres av sikkerhetspersonalet på flyplassen uten at de skader kofferten.

Batteriet har opptil 12 måneders levetid, deretter lades låsen enkelt med den medfølgende USB-ledningen. Låsen oppfyller den globale standarden for reisesikkerhet.

 

 

Se produsentens nettside for mer informasjon.