Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden PC & NETTBRETT Bærbar PC Demo PC'er DELL XPS 13 9360 13.3"
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
DELL XPS 13 9360 13.3" Full-HD, Intel Core i5-8250U, 8GB, 256GB SSD, Intel HD 620, Windows 10 Pro - Demovare (YXCK9-Demo)
Varenummer:
YXCK9-Demo

DELL XPS 13 9360 13.3" Full-HD, Intel Core i5-8250U, 8GB, 256GB SSD, Intel HD 620, Windows 10 Pro - Demovare

Demovare
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Denne PCen er en demovare som selges til redusert pris. Demo-PCer er PCer hvor kunde ikke har hentet varen hos speditør, når privatkunder har benyttet sin angrerett eller at PCen har vært reparert av leverandør og lignende. PCen har standard garanti.

DELL XPS 13 9360 13_3__FHD i5-8250U
8GB 256GB SSD Intel HD 620 Backlit W10P 1yPS NBD


Visk ut kanter – start med skjermen.
Den minste 33,8 cm (13,3") bærbare PC-en i verden har også verdens første praktisk talt kantløse InfinityEdge-skjerm – fås med berøringsfunksjonalitet.

Operativsystem
Tilgjengelig med Windows 10 Home – gir en smidig og allsidig PC-opplevelse
Verdens minste 13,3" PC med verdens første InfinityEdge-skjerm
Mer skjerm, mindre å bære: Den praktisk talt kantløse InfinityEdge-skjermen utnytter skjermplassen fullt ut – den 33,8 cm (13,3") store skjermen får plass i en ramme på 28 cm (11").

XPS 13 er tynn og lett, bare 9–15 mm tykk, med en ramme på bare 5,2 mm og en vekt fra beskjedne 1,22 kg.

Den nyeste skjermteknologien
UltraSharp QHD+-oppløsning (3200 x 1800): En oppgradering (tilleggsutstyr) som gir deg detaljer med hele 5,7 millioner piksler (276 piksler per tomme).
Lett å dele: Se innholdet klart og tydelig fra nesten alle vinkler med IGZO IPS-skjermen, som har en bred visningsvinkel på opptil 170°.
Lyssterk: En skjerm med en lysstyrke på 400 nit er skarpere enn en vanlig skjerm for bærbar PC. Du ser godt også utendørs. Flotte farger: Se det lyseste lyse og det mørkeste mørke med en fargegamut på 72 % og et kontrastforhold på 1000:1. Berøringsfunksjonalitet: Trykk, sveip og knip deg rundt på skjermen. Berøringsskjermen (tilleggsutstyr) gir et naturlig grensesnitt til teknologien.
Fullt utstyrt for å yte Nye åttendegenerasjons prosessorer med Dells dynamiske strømmodus:
Nye åttendegenerasjons Intel® Core prosessorer gir økt ytelse med fire kjerner, alt i en elegant utførelse.
Flere kjerner betyr bedre ytelse ved fleroppgavekjøring. Kjør enkelt flere applikasjoner samtidig, og få bedre ytelse med åttendegenerasjons Intel prosessorer med fire kjerner. I tillegg leverer Dells dynamiske strømmodus ekstra prosessorkraft når du trenger det. Den presser hver eneste dråpe kraft ut av prosessoren, samtidig som den overvåker og administrerer systemtemperaturer på en smart måte.
Dells dynamiske strømmodus med nye åttendegenerasjons prosessorer gir opptil 44 % bedre ytelse3 enn sjuendegenerasjons prosessorer.

Hold det gående lenger: Batteritiden varierer, avhengig av hvordan du bruker den bærbare PC-en. Når du bruker produktivitetsapplikasjoner, for eksempel Word eller Excel, får du den lengste batteritiden for en 13" PC4, med opptil 22 timers5 sammenhengende bruk på en FHD-modell. Batteritiden er på opptil 13 timer ved innholdsstrømming fra Netflix6 eller nettsurfing med Microsoft Edge7.
Legg til ytterligere 11 timer og 30 minutter med Dell Power Companion89 (tilleggsutstyr). Ledende tilkoblingsteknologi:
Med Thunderbolt™ 3 Type-C-flerbruksporten kan du lade den bærbare PC-en, koble til flere enheter (støtte for opptil to 4K-skjermer er inkludert) og overføre data med en hastighet på opptil 40 Gb/s, åtte ganger så raskt som med en USB 3.0-port10. Avansert dokking: XPS 13 kan brukes med Dells nyeste dokkingløsninger, som støtter tilkobling med én enkelt kabel for strøm, Ethernet, lyd og video.
Legg til en Dell Thunderbolt™-dokkingstasjon (tilleggsutstyr) for å få raskere dataoverføring og støtte for opptil tre full HD-skjermer eller to 4K-skjermer. Killer™ Wireless: Killer 1535 Wireless-AC-adapteren gir den kraftigste og mest pålitelige Wi-Fi-tilkoblingen. Den er laget spesielt for å gjøre videoer, tale og spill på Internett raskere og smidigere.
Den registrerer, klassifiserer og prioriterer automatisk nettverkstrafikken for å sikre at viktige data blir prioritert fremfor mindre viktige applikasjoner.

Killer leverer viktige pakker med det samme, noe som fjerner unødvendig ventetid og forsinkelse.

Bedre brukervennlighet Knip, zoom og klikk med presisjon: Den presise pekeflaten hindrer at markøren hopper og flyter rundt på skjermen, og beskyttelsen mot utilsiktet aktivering gjør slutt på feilklikk når håndflaten kommer borti pekeflaten.

Se hva du har gått glipp av: Et standardtastatur med bakgrunnsbelysning lyser opp tastene slik at du kan jobbe også i mørke eller dårlig opplyste rom.

Kunstferdig utførelse i førsteklasses materialer Maksimal holdbarhet: Presisjonsskåret fra én enkelt aluminiumsblokk. Resultatet er et robust kabinett med flott design. Berøringsskjermen med Corning® Gorilla® Glass NBT™ er opptil ti ganger så ripefast som kalknatronglass11.

Overopphetes ikke:
Håndleddsstøtten er laget av karbonfiber. Dette materialet er like robust og tynt som aluminium, men lettere og kjøligere å ta på.

Elegant design: Velg mellom Rose Gold eller Silver for å få et mer personlig preg. Mer miljøvennlig enn noensinne Energieffektiv: XPS 13 er ENERGY STAR®-sertifisert.

Smartere materialer: PC-en er EPEAT® Gold-registrert12. Den er fri for materialer som kadmium, bly, kvikksølv og enkelte ftalater, og inneholder heller ikke bromerte flammehemmere og PVC13.

Resirkulerbar: 90 % av PC-delene kan enkelt resirkuleres eller gjenbrukes, og bambusemballasjen er 100 % resirkulerbar.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.