Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
DELL
DELL USB 2.0 Transfer Cable for Windows (470-AANV)

DELL USB 2.0 Transfer Cablefor Windows

Produktinfo

Overfør raskt mellom PC-er

Dell-kabel – Enkel overføring for Windows forenkler prosessen med å overføre filer mellom datamaskiner i ett enkelt trinn. Enten du eksporterer filer fra en gammel til en ny datamaskin eller utfører gjentakende sikkerhetskopiering mellom to PC-er, forenkler denne overføringskabelen prosessen, slik at du kan utføre flere sikkerhetskopieringer uten å duplisere filer.

Denne overføringskabelen er testet for å sikre kompatibilitet med Dell-PC-er og -enheter.

Tilpasset brukergrensesnitt sparer tid

Du kan overføre filer ved å dra og slippe de valgte filene eller mappene – du trenger ikke å velge fra en meny. Du kan til og med overføre hele mapper uten at du trenger å overføre hver enkelt fil, slik at prosessen går raskt og filene er organisert som tidligere.

Synkroniser filer og del maskinvare eksternt

Med denne brukervennlige overføringskabelen kan du synkronisere e-post, dokumentmapper og andre viktige filer med rask, pålitelig USB 2.0-ytelse. Når kabelen kobler sammen to PC-er, kan du bruke mappesynkronisering for å overføre store mengder data ved å synkronisere filene mellom to mapper. Når du er koblet til, kan du også holde kommunikasjon oppdatert ved å synkronisere e-poster ved hjelp av Outlook, synkronisere og dele maskinvareressurser som optiske stasjoner og Internett-tilgang med den andre PC-en via ekstern deling.

Kabel inneholder integrert programvare

Dell-kabel – Enkel overføring for Windows inneholder et integrert program som gir enkel konfigurasjon, slik at du ikke trenger å installere programvare og drivere på flere PC-er. Siden du ikke trenger å tenke på å installere drivere før første gangs bruk, kan du koble til denne praktiske kabelen og komme i gang uten å vente på at programvaren skal installeres.

USB 2.0-ytelse for høyhastighetsoverføring

Denne kabelen med høy ytelse er designet med et USB 2.0-system og god kompatibilitet. Den støtter Windows XP, Vista, 7, 8 og 8.1, og overfører med hastighet på opptil 480 Mb/s.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel