Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
DELL
DELL Latitude 11 Slim Keyboard DELL UPGR (KBK15M-BK-NORD)

DELL Latitude 11 Slim KeyboardDELL UPGR

Produktinfo

Få skrivefunksjonaliteten til en bærbar PC ved å koble Dell Latitude 11 Slim-tastaturet til nettbrettet. Slim-tastaturet er laget spesielt for Latitude 11 2-i-1 i 5000-serien og er perfekt for deg som er mye på farten. De bakgrunnsbelyste tastene i full størrelse og det romslige mellomrommet mellom dem gir en naturlig skriveopplevelse, dag og natt. Dette supertynne og lette tastaturet er ikke bare praktisk å ha med seg på farten, men det beskytter også skjermen mot riper og skader. Tilkoblingen er magnetisk. Det er bare å smekke nettbrettet inn i dekselet. Tastaturet har en innebygd, hengslet støttefot som du kan dreie opptil 150 grader for å få en perfekt visningsvinkel.

Økt produktivitet på farten
Smekk nettbrettet fast på Dell Latitude 11 Slim-tastaturet, så kan du skrive som om det var en bærbar PC. Dell Latitude Slim-tastaturet er laget spesielt for Latitude 11 2-i-1 i 5000-serien og fungerer både som tastatur, beskyttelsesdeksel og fot. Tastaturet har bakgrunnsbelyste taster med god mellomrom og gir god skrivekomfort enten du tar notater på et møte eller sitter på en kafé og nettsurfer.

Bakgrunnsbelyste taster med god mellomrom
Latitude 11 Slim-tastaturet har full størrelse og gir en naturlig skriveopplevelse. Tastene har bakgrunnsbelysning og god mellomrom, slik at du kan skrive overalt, dag eller natt. En pekeflate med høy presisjon gir deg full kontroll over markøren og gjør det enkelt å navigere.

Flere visningsvinkler for ekstra komfort
Juster den innebygde støttefoten på tastaturet for å heve nettbrettet til en perfekt visningsvinkel. Vinkelen kan justeres i opptil 150 grader.

Klikktilkobling
Med den magnetiske tilkoblingen smekker du nettbrettet fast på Slim-tastaturet, enten du er på vei til et møte eller skriver notater på en kafé. Når du skal gå, er det bare å folde sammen tastaturet for å beskytte skjermen mot riper.

Supertynn, lett utforming
Lett, men robust. Slim-tastaturet har en nyskapende, supertynn design og kan foldes sammen for ekstra beskyttelse slik at du slipper å bekymre deg for riper og skader når du er ute på farten. Tastaturet har også en penneholder der du kan dokke Dell Active-pennen for sikker oppbevaring.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel