DDpai X2S Pro Dash Cam | Multicom
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her

DDpai X2S Pro Dash Cam (X2S-PRO)
Varenummer:
X2S-PRO
EAN:
6934915201594

DDpai X2S Pro Dash Cam

  • Frontkamera og bakkamera
  • 1440p- + 1080p-opptak
  • Innebygd GPS
  • Innebygd Wifi
  • Nattsyn
inkl. mva
1 695,-
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
Frakt fra 79,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

DDpai X2S Pro

DDpai X2S Pro 2CH Dual er den nye 2CH (2-kanals) toppmodellen fra DDpai med et 1440p-kamera foran og 1080p på baksiden. På grunn av denne flotte kombinasjonen er nesten alt rundt bilen registrert i vakker kvalitet. I tillegg til bildekvalitet, er DDpai X2S Pro også fullpakket med funksjoner som innebygd WiFi og GPS, en automatisk tidsforløp parkeringsmodus og en Bluetooth SOS-knapp for å lage trådløse beskyttede opptak.


1440p 2K + 1080p 25 fps opptak
DDpai X2S Pro 2CH Dual tar opp sylskarpe bilder både foran og bak på bilen. Frontkameraet er utstyrt med Omnivison 4.0MP bildesensor av høy kvalitet og kraftig Quad HD-prosessor som sammen sørger for at bildekvaliteten er optimal under alle omstendigheter. Begge kameraene tar opp i 25 bilder per sekund.

Nattsyn
Ved å bruke den nevnte 5.0MP bildesensoren i kombinasjon med den avanserte Hisilicon-brikken og F1.8-objektivet, er DDpai X2S Pro 2CH Dual i stand til å gi gode bilder over gjennomsnittet i mørket. Mennesker og lisensplater er gjenkjennelige med denne nattsynfunksjonen.

Digital bildestabilisering
Den digitale bildestabiliseringen i denne X2S Pro 2CH Dual sørger for at irriterende vibrasjoner blir filtrert ut av bildet. Bildene er derfor veldig glatte og skarpe.

Innebygd GPS
DDpai X2S Pro 2CH Dual har innebygd GPS, dette lagrer plasseringene til stedene der filmen er gjort, og gjeldende hastighet vises nederst på skjermen. Med den spesielle DDpai-programvaren kan kjørte ruter også vises på PC-en.

Bluetooth SOS-knapp
DDpai X2S Pro 2CH Dual kommer med en praktisk Bluetooth SOS-knapp. Med ett trykk på denne knappen lagrer X2S Pro 2CH Dual et beskyttet bilde på 10 sekunder (5 sekunder før og 5 sekunder etter trykk) og et skarpt bilde sikkert. Disse opptakene lagres sikkert og kan ikke lenger slettes fra SD-kortet ved sløyfeopptak. SOS-knappen kan plasseres hvor som helst i bilen med det medfølgende klistremerket.

DDpai Wifi
Denne DDpai X2S Pro 2CH Dual er utstyrt med Wifi og kan derfor brukes med DDpai-appen. Den brukervennlige appen er enkel å betjene og kan brukes til å vise live eller lagrede bilder og endre innstillinger. Eventuelle firmwareoppdateringer kan også utføres praktisk via appen.

Automatisk
tidsforløp parkeringsmodus DDpai X2S Pro 2CH Dual har en praktisk automatisk parkeringsmodus som gjør at bilen kan sikres når den står parkert. Park aktiveres automatisk når tenningen på kjøretøyet er slått av og omvendt. Parkeringsmodus fungerer med Time Lapse, noe som betyr at et bilde tas hvert sekund som senere kan spilles av som en akselerert video. Fordelen med en parkeringsmodus med Time Lapse er at opptakene bruker mye mindre data og strøm enn normale opptak. I tillegg er personer og lisensplater fremdeles gjenkjennelige.

Super kondensatorbatteri
DDpai X2S Pro er utstyrt med et superkondensatorbatteri. Dette batteriet sørger for at kameraet kan slå seg av ordentlig etter strømbrudd. Superkondensatorbatterier er spesielt utviklet for bruk i dash-kameraer fordi de er mer holdbare enn vanlige Polymer Li-ion-batterier og også er mer motstandsdyktige mot høye og lave temperaturer.

WDR
DDpai X2S Pro 2CH Dual er utstyrt med WDR (Wide Dynamic Range) for å forbedre bildekvaliteten. Spesielt under forhold med veldig mye eller veldig lite lys, sørger WDR for at bildekvaliteten fortsatt er god.

140° + 120° vidvinkelobjektiv
Denne X2S Pro 2CH Dual har et vidvinkelobjektiv på 140 grader foran og 120 grader bak. Frontkameraet har et objektiv med 1,8 blenderåpning med 6 lag glass som fanger mye lys, selv under mørke forhold. Det bakre kameraet har en 2,2 blenderåpning med 4 lag glass.

Automatisk start
DDpai X2S Pro 2CH Dual dashkamera vil automatisk begynne å filme når bilen startes og stoppe filmen når bilen er slått av. Så du trenger ikke lenger se på den når den er i bilen.

G-sensor
Takket være den innebygde G-sensoren oppdager dashcam når du har hatt en ulykke. Ved en innvirkning lagres bildene automatisk sikkert slik at de ikke lenger går tapt. De kan ikke lenger overskrives og kan heller ikke slettes via dashcam.

Lavspenningsavskjerming
DDpai Mini X2S Pro 2CH Dual, i kombinasjon med DDpai X2S Pro kontinuerlig strømforsyning, har muligheten til å stille en spenning der dashbordkameraet slås av når bilens batteri faller under denne spenningen. Spenningen kan stilles inn på 12,4V, 12,0V og 11,8V.

Innebygd mikrofon
DDpai X2S Pro 2CH Dual har en innebygd mikrofon slik at lyd også tas opp. Mikrofonen kan også slås av hvis ønskelig.

Registrering av dato og klokkeslett
Gjeldende klokkeslett og dato vises alltid på skjermen slik at det senere kan vises når klokkeslettet de aktuelle opptakene ble gjort.

Merk : DDpai X2S pro er ment for profesjonell installasjon og leveres som standard med kontinuerlig strømforsyning for å forsyne dashbordkameraet med strøm. Den kan ikke kobles til en vanlig sigarettstrømforsyning.


Se produsentens nettside for mer informasjon.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.