Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ENKLERE HVERDAG Bil Dashbordkamera bil DDpai Mini 5 Dash Cam
DDpai Mini 5 Dash Cam 64GB internminne (DDPAI-MINI-5)
DDpai Mini 5 Dash Cam 64GB internminne (DDPAI-MINI-5)
DDpai Mini 5 Dash Cam 64GB internminne (DDPAI-MINI-5)
DDpai Mini 5 Dash Cam 64GB internminne (DDPAI-MINI-5)
Varenummer:
DDPAI-MINI-5
EAN:
6934915202027

DDpai Mini 5 Dash Cam 64GB internminne

  • 4K-oppløsning
  • Innebygd 64GB lagring
  • Innebygd GPS
  • Innebygd 5GHz Wifi
inkl. mva
1 495,-
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
Frakt fra 69,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

DDPAI Mini 5 QHD Dashcam
Den splitter nye DDPai Mini 5 er det nye dashcam-flaggskipet fra DDPai. Den filmer i super skarp True 4K Ultra HD-kvalitet gjennom Sony Starvis IMX415 8.0MP bildesensor. I tillegg til denne bildekvaliteten er DDPai utstyrt med WiFi, GPS og har innebygd 64 GB eMMC-minne slik at du ikke lenger trenger et MicroSD-kort.

Sony 4K UHS med 8.0MP CMOS-sensor
DDPai Mini 5 tar opp videoer med ekte 4K-oppløsning, som er fire ganger så mange som FullHD-opptak. Til tross for super bildekvalitet er databruk begrenset på grunn av den nyeste H.265 komprimeringsteknologien. MicroSD-kortet beskattes derfor ikke mer enn med dash-kameraer med mindre bildekvalitet. Bildesensoren er Sony Starvis IMX415, som er kjent for sin ypperlige ytelse i mørket.

64 GB internt eMMC-minne
Unikt for denne DDPai Mini 5 er det holdbare og innovative interne 64 GB eMMC-minnet. eMMC (Embedded Multimedia Card) er en ny måte å lagre filer på hvor minnet er innlemmet i enheten. EMMC eliminerer behovet for et eksternt SD-kort, og eMMC er også mye mer holdbart enn vanlige SD-kort. I følge DDPai er levetiden ved å bruke eMMC i denne Mini 5 omtrent ti ganger lenger enn med vanlige SD-kort.

DDPai 5 GHz Wifi
Denne DDPai Mini 5 er utstyrt med 5 GHz Wifi og kan derfor brukes med DDPai-appen. Den brukervennlige appen er enkel å betjene og kan brukes til å vise live eller lagrede bilder og endre innstillinger. Eventuelle firmwareoppdateringer kan også utføres praktisk via appen. 5 GHz garanterer raskeste filoverføring.

Innebygd GPS
DDPai Mini 5 har innebygd GPS, som lagrer plasseringene til stedene der filmen er gjort, og gjeldende hastighet vises nederst på skjermen. Med den spesielle programvaren fra DDPai kan de kjørte rutene også vises på PC-en.

Automatisk Time Lapse parkeringsmodus
DDPai Mini 5 har en praktisk automatisk parkeringsposisjon som kan sikre bilen når den står parkert. Parkeringsmodus aktiveres automatisk når ingen bevegelse oppdages i 15 minutter. Parkeringsmodus fungerer med Time Lapse, noe som betyr at et bilde tas hvert sekund som senere kan spilles av som en akselerert video. Fordelen med en parkeringsposisjon med Time Lapse er at opptakene bruker mye mindre data og strøm enn normale opptak. I tillegg er mennesker og lisensplater fremdeles gjenkjennelige.

Merk : (automatisk) parkeringsmodus fungerer bare i kombinasjon med valgfri 'DDPai Mini 5 kontinuerlig strømforsyning' for å forsyne dashbordkameraet med strøm når tenningen er slått av.

Løs stilig holder
På grunn av den kjekke designen til denne DDPai Mini 5, er installasjonen og bruken av dashcam veldig enkel. Du holder holderen til frontruten, og kameraet skyver ganske enkelt inn i holderen. Å fjerne dashcam etter kjøring er derfor et stykke kake.

Super kondensatorbatteri
The DDPai Mini 5 er utstyrt med en super kondensator batteri. Dette batteriet sørger for at kameraet kan slå seg av ordentlig etter strømbrudd. Superkondensatorbatterier er spesielt utviklet for bruk i dash-kameraer fordi de er mer holdbare enn vanlige Polymer Li-ion-batterier og også er mer motstandsdyktige mot høye og lave temperaturer.

ADAS
ADAS-systemet på denne DDPai Mini 5 er et innebygd 'Advanced Driver Assistant System'. Dette systemet støtter føreren på tre måter under kjøring:

Forward Collision Warning System
Dette systemet gir en advarsel når et kjøretøy foran nærmer seg i høy hastighet. For eksempel varsler systemet deg i tilfelle trafikkork foran bilen. Med et godt GPS-signal er den nåværende hastigheten kjent, og kameraet kan gjøre et godt estimat av situasjonen rundt bilen.

Lane Warning Warning System
Når bilen truer med å bytte kjørefelt på motorveien, kan kameraet gi et signal.

Alarm for fremoverstart av kjøretøy.
Tar du noen ganger ikke hensyn når du er i lyskrysset? Dette systemet gir en advarsel når et kjøretøy foran begynner å bevege seg bort, for eksempel ved et trafikklys eller i en trafikkork.

Wide Dynamic Range
DDPai Mini 5 er utstyrt med WDR (Wide Dynamic Range) for å forbedre bildekvaliteten. Spesielt under forhold med veldig mye eller veldig lite lys, sørger WDR for at bildekvaliteten fortsatt er god.

140° vidvinkelobjektiv
Denne Mini 5 har en vidvinkelobjektiv på 140 grader. Som et resultat oppdages et veldig stort område, ikke bare foran bilen, men også i området rundt. På grunn av sideforholdet 16:10 er synsvinkelen enda større enn med andre dashkameraer med et forhold på for eksempel 3: 4.

Automatisk start
DDPai Mini 5 dashcam starter filmingen automatisk når bilen startes og stopper filmen når bilen er slått av. Så du trenger ikke lenger se på den når den er i bilen.

G-sensor
Takket være den innebygde G-sensoren oppdager dashcam når du har hatt en ulykke. Ved en innvirkning lagres bildene automatisk sikkert slik at de ikke lenger går tapt. De kan ikke lenger overskrives og kan heller ikke slettes via dashcam.

Lavspenningsbeskyttelse
I kombinasjon med kontinuerlig DDPai Mini 5-strømforsyning har DDPai Mini 5 muligheten til å stille en spenning der dashbordkameraet slås av når bilbatteriet faller under denne spenningen. Spenningen kan stilles inn på 12,4V, 12,0V og 11,8V.

Innebygd mikrofon
DDPai Mini 5 har en innebygd mikrofon slik at lyd også blir tatt opp. Mikrofonen kan også slås av hvis ønskelig.

Registrering av dato og klokkeslett
Gjeldende klokkeslett og dato vises alltid på skjermen, slik at det senere kan vises når klokkeslettet de respektive opptakene ble gjort.

 
Se produsentens nettside for mer informasjon.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.

Andre kjøpte også

Xiaomi 70mai TPMS - dekktrykksensorer
Xiaomi 70mai TPMS - dekktrykksensorer
For direkte og nøyaktig avlesning av dekktrykk og -temperatur <ul><li>Sensorene har opptil 2 år batteritid <li>Slår seg automatisk på når bilen begynner å rulle <li>Slår seg automatisk av når bilen parkeres <li>Mottakeren lades ved hjelp av USB eller det integrerte solcellepanelet </ul>
695,-
20+ Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
Xiaomi 70mai DashCam Pro Plus Pakke med front- og bakkamera
Xiaomi 70mai DashCam Pro Plus
<ul><li><b>Frontkamera og bakkamera</b> <li>1440p- + 1080p-opptak <li>Innebygd GPS </ul>
1 199,-
10+ Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
Xiaomi Dreame V9P trådløs støvsuger
Xiaomi Dreame V9P trådløs støvsuger
<ul><li>Kraftig <li>Stillegående <li>5-stegs HEPA-filtrering </ul>
2 299,-
10+ Lokalt lager (sendes normalt samme dag)