Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
DATALOGIC
DATALOGIC DL Formula with Laser Scanner, BT og mini USB kabel (941601001)

DATALOGIC DL Formula with LaserScanner, BT og mini USB kabel

Produktinfo

Datalogic Formula er kompakt, robust, har god bakgrunnsbelysning og er ergonomisk utformet. Formula betjenes enkelt med en hånd. Formula er et godt valg for enklere løsninger, som butikkmiljøer, for varetelling, hyllepåfyll, prishåndtering etc.
Den nye Formula kombinerer en stabil plattform fra tidligere versjoner med innovative funksjoner, som USB, økt minne med SD kort og Bluetooth som ekstrautstyr. De nye funksjonene gir mange tilkoblingsmuligheter og databasehåndtering.
Formula leveres ferdig til bruk direkte fra innpakningen. Det følger med adapter og en mini-USB kabel for å komme raskt i gang med drift og datakommunikasjon. Noen software løsninger og verktøy er inkludert på en vedlagt CD. Dessuten gjør den forhåndinnstallerte applikasjonen det mulig å gjennomføre noen oppgaver med en gang, som å lese strekkoder, laste inn data og overføre informasjon via USB tilkoblingen.


Tekniske spesifikasjoner

Skjerm
 16 linjer, 16 karaktere 
Prosessor
 8 bit CMOS 
Operativsystem
 Dtatalogic proprietary 
Minne RAM/ROM
 1024 KB RAM 
Vekt
 206gr.
Dropp
 1,2m
Kommunikasjon
 USB, RS232, BT
Kapslingsklasse
 IP54
Garantitid
 1 år
MCL
 Ja

 

 

 


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel