Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
D-LINK
D-LINK Multifunction Print Server ,2x high speed, USB 2.0 ports, 1xethernet 10/100 Ipp, (DPR-1061/E)

D-LINK Multifunction Print Server ,2xhigh speed, USB 2.0 ports, 1xethernet 10/100 Ipp,

Produktinfo

3-port Multifunksjon Print Server

DPR-1061 multifunksjons printserver er en allsidig multiport printserver som er ideell for bruk på hjemmekontoret, en skole eller bedrift. Med en parallellport og to USB-porter for tilkobling av skrivere gir denne enheten brukere valget mellom å koble til flere skrivere, multifunksjonsskrivere eller skannere til nettverket.

Samtidig bruk av tilkoblede skrivere
Med tre forbindelser til multifunksjonsskrivere fra en enkelt enhet er DPR-1061 det perfekte valget for miljøer hvor plass eller pris er et tema. DPR-1061 er utstyrt med en kraftig CPU, stor bufferstørrelse, høyhastighets USB-porter og nettverksforbindelse med høy hastighet som gjør nettverksbruken rask. Alle de delte enhetene som er koblet til DPR-1061 kan skrive ut, fakse og skanne på samme tid, noe som gir denne multiport printserveren en ytelse som kan sammenlignes med tre separate printservere med én port.

Tilgangskontroll og støtte for flere OS
DPR-1061 tilbyr sikkerhet ved å la administratoren konfigurere tilgangsrettighetene til nettverksskrivere og utstyr. Den støtter en rekke nettverksoperativsystemer, inkludert: Windows 95/98/ME/NT 4.0/2000/XP, Apple MacOS med AppleTalk, Linux, Solaris, SCO Unix, IBM AIX og NetWare 5.x native ND S.

Støtte for fjernutskrift
DPR-1061 støtter Internet Printing Protocol (IPP), og lar fjernbrukere skrive ut dokumenter på skriveren på kontoret selv når de ikke er tilstede. HP PJL-protokollen støttes for toveis kommunikasjon med nettverksskriveren, og gir nettverksadministratorer kritisk informasjon om skriveren.

Enkel å installere
DPR-1061 leveres med programvaren D-Link’s Click’n Connect (DCC). Den intuitive veiviseren kjøres direkte fra produktets CD-ROM. I neon få enkle steg tar den deg gjennom oppsett av printserveren og konfigurering av tilkoblede skrivere (15 språk støttes).

• Kompatibel med et bredt utvalg multifunksjonsskrivere og skannere med USB eller parallellport
• Støtter GDI-skrivere
• Støtter Internet Printing Protocol (IPP) for fjernutskrift
• Tilgangskontroll
• Støtte for flere OS
• D-Link Click’n Connect, enkelt oppsett med veiviser
 


 


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel