Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Nettverk kabel/trådløst // Forsterker/Range Extender //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
D-LINK
D-LINK DIR-505 Mobile Cloud Companion - Demomodell (DIR-505/E-Demo)

D-LINK DIR-505 Mobile Cloud CompanionDemomodell

Utvider rekkevidden på den trådløse internettforbindelsen, samtidig som den fungerer som en trådløs ruter og Wi-Fi-tilgangspunkt
Demomodell
Produktinfo

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.

D-Link DIR-505 Mobile Cloud Companion


 

Passer perfekt for:

  • Folk på farten, som jobber fra eksterne steder eller reiser med jobben
  • Brukere som ønsker å dele en internettforbindelse med andre brukere raskt
  • Husstander som ønsker å utvide og øke rekkevidden på sitt eksisterende trådløse nettverk
  • Brukere som ønsker en praktisk enhet som oppretter eller utvider en internettforbindelse, samtidig som den fungerer som en lader for mobiltelefonen*

Mobile Cloud Companion (DIR-505) er en portabel multifunksjonsenhet som er liten nok til å passe i lommen. Enheten lar deg utvide rekkevidden på den trådløse internettforbindelsen, samtidig som den fungerer som en trådløs ruter og Wi-Fi-tilgangspunkt. Ved brukt av den innebygde skyteknologien gir Mobile Cloud Companion enkel tilgang til filer, musikk og videoer på en USB-lagringsenhet med gratis SharePort mobilapp for iOS og Android. Den kompakte ledsageren lever virkelig opp til navnet sitt, og lar deg også lade smarttelefonen din via USB-porten

 Last ned gratis SharePort Mobile App

 

 

 

 


Android app on Google Play 

Del internettforbindelsen din trådløst
Gjør internettforbindelsen om til et tilgangspunkt

Din egen personlige, mobile sky
Del innholdet på USB-enheten trådløst og sikkert med andre via den gratis SharePort-mobilappen

Utvid rekkevidden på nettverket ditt
Øk signalstyrken overalt i huset

Mobillader
Multifunksjonsenheten vil også lade smarttelefonen din, slik at du kan reise lett.

Kompakt design
Liten formfaktor for enkel tilkobling og fildeling når du er på reise

Enkelt oppsett
Kan plugges inn i en strømkontakt og behøver ingen komplisert installasjon eller drivere.

Mobile Cloud Companion (DIR-505) er en perfekt enhet for alle reisende med et nettbrett eller en smarttelefon. Enheten er liten nok til å passe i lommen, og utvider og gjør enhver internettforbindelse om til et Wi-Fi-tilgangspunkt og lar brukere på en enkel måte dele innhold, synkronisere filer og til og med lade mobile USB-enheter.

Flere modi for å dekke alle dine behov
Enheten har flere trådløse modi som gjør at den kan tilpasses dine behov.

I rutermodus lar den deg dele bredbåndsforbindelsen trådløst ved helt enkelt å koble den til ditt kabel- eller DSL-modem. Denne funksjonen er nyttig for de som ønsker en rask og enkel måte å lage et trådløst nettverk på hjemme eller et annet sted. De fleste hoteller og forretningssentre har en rask, kablet nettverksinfrastruktur, men kan ha trege eller upålitelige trådløse nettverk som ikke passer for portable enheter som nettbrett. Rutermodus lar reisende overvinne disse begrensningene ved å opprette sine egne trådløse forbindelser.

I tilgangspunktmodus lar enheten deg lage et privat trådløst nettverk umiddelbart. Den kan også brukes til å lage et improvisert, privat trådløst nettverk uten internettforbindelse, slik at tilkoblede enheter kan kobles sikkert til hverandre uten å bli eksponert for Internett eller andre datamaskiner.

I repeatermodus utvider den ditt eksisterende trådløse nettverk ytterligere, slik at du kan få internettforbindelse i alle rom.

I Wi-Fi-tilgangspunktmodus kobles Mobile Cloud Companion til et trådløst tilgangspunkt, og deler nettverksforbindelsen med enheter i nærheten. Det kan være nyttig å dele et tilgangspunkt med flere enheter på et hotell, en flyplass eller en kafé. Å bruke en Wi-Fi-forbindelse på denne måten hjelper til med å redusere kostnader i forbindelse med roaming for smarttelefoner og nettbrett. I tillegg kan denne konfigurasjonen gi et ekstra sikkerhetslag når du kobler til offentlige tilgangspunkter ved å skjule tilkoblede enheter fra fremmede enheter på det offentlige nettverket, og holde dem i sitt eget private nettverk.

Del filer og la laderen være hjemme
SharePort Mobile gir problemfri tilgang til lagrede personlige filer og multimedia når en harddisk eller flash-lagringsenhet kobles til ruterens innebygde USB-port. Musikk, video og bilder kan streames eller overføres til flere brukere med den enkle berøringsbaserte mobile appen for iPhone®- og Android-enheter, eller til brukere med en kompatibel nettleser. Ruterens USB-port fungerer også som en strømkilde for å lade eller gi strøm til mobiltelefonen din.

Sikker og enkel tilgang, lagring, deling og streaming av filer
Mobile Cloud Companion lar deg opprette en delt lagringsplass for deg og familien, venner og kollegaer og gjør med den innebygde DLNA-serveren trådløs nedlasting, deling og streaming av filmer, videoer, bilder og andre filer til en problemfri opplevelse. Alternativt kan du bruke en USB-flashenhet til å dele en presentasjon med klienter eller kollegaer under et viktig forretningsmøte. Plugg en flashenhet i USB-porten, og filene dine kan umiddelbart nås via mobiltelefonen, den bærbare eller nettbrettet. Dette er spesielt nyttig om du har en mobil enhet uten USB-porter, som for eksempel en iPad. Det er også enkelt å tilpasse din delte lagringsplass. Du kan velge hvilke filer og mapper du ønsker å holde private, noe som gir deg full kontroll over hva du deler, med hvem, og når.

Ta den med deg overalt
Enheten veier bare 114 gram og tilbyr enkel tilkobling og fildeling når du er på farten. Den kompakte designen gjør den til den ideelle reisepartner, og den er klar til bruk når du plugger den inn.

Enkel å sette opp, enkel å bruke
Det er enkelt å sette den opp. Plugg den bare inn og få trådløs forbindelse på en PC eller mobil enhet ved bruk av den innebygde veiviseren. Alternativt kan du laste ned vår QRS (Quick Router Setup)mobilapp og følge den enkle trinn-for-trinn-prosessen.

 

 

 


 

*Gjelder bare standard mobiltelefoner. Enheter som krever mye strøm, som for eksempel iPad, kan ikke lades med DIR-505.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel