Kontakt oss   |   Support   |   Salgsvilkår   |   FAQ - ofte stilte spørsmål   |   Hvordan handle   |   Sikkerhet   |   Om oss   |   Ledig stilling


Rabattkoder

Marcus og Martinus

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Nettverk // Router // Trådløs router //
D-LINK
Cloud Gigabit Router N600

D-LINK Cloud Gigabit Router N600

Varenr: DIR-826L/E
Leverandørlager: 4 stk tilgjengelig (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Ekspertomtaler: 11 omtaler
Frakt: 49,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
866,-  inkl. mva
Kjøp
  Produktinfo

  • Gratis iPad®-, iPhone®- og Android-apper for å overvåke besøk på nettsider og inntrengningsforsøk – fra hvor som helst
  • SharePort Mobile-teknologi: få tilgang til innhold på USB-enheter via gratis apper for iOS- og Android-enheter
  • Dualband Wireless N-teknologi: oppnår trådløse hastigheter på opptil 600 Mbps
  • Total kompatibilitet: Fungerer med alle Wi-Fi-sertifiserte enheter, og gir deg en pålitelig ytelse
  • Total sikkerhet: Komplett sett sikkerhetsfunksjoner inkludert en SPI-brannmur og WPA2-kryptering for å beskytte nettverket mot inntrengere
  • Enkelt oppsett: Enkel veiviser og Wi-Fi-beskyttet oppsett (WPS) for enkel konfigurering og tilføring av nye enheter


  Den skybaserte Gigabit-ruteren N600 (DIR-826L) lar deg lage et høyhastighets hjemmenettverk med sikkerhetsfunksjoner som er gode for familier. Ruteren har mydlinks skybaserte tjenester som lar deg overvåke nettverket fra hvor som helst via mydlink-portalen eller iPhone®-, iPad®- eller Android-enheten din.


  Hold deg informert og beskyttet med D-Links skybaserte tjenester
  Ved å laste ned D-Links gratisapp for iPad, iPhone eller Android, får du full kontroll over hjemmenettverket uansett hvor du er og helt uten behov for større IT-kunnskaper. Du mottar push-meldinger og e-postvarslinger om inntrengingsforsøk og nye brukere som kobler seg til nettverket. Ruteren gjør det enkelt å oppdage hvis noen forsøker å bruke nettverket uten tillatelse, og den er perfekt for foreldre som vil vite hvilke nettsider barna deres surfer på. For å sikre at ruteren alltid er oppdatert med de nyeste funksjonene, vil mydlinks skybaserte tjenester også varsle deg så snart det finnes oppdateringer tilgjengelig.

  Ruteren har også en innebygd SPI-brannmur (Stateful Packet Inspection) for å minske truslene fra hackere og inntrengere samt analysere nettverkstrafikken. Ruteren støtter WEP, WPA og WPA2 trådløs kryptering for å holde nettverkstrafikken beskyttet.

  Vi introduserer neste generasjon hjemmenettverk
  Ikke bare er dette en kraftig Wi-Fi-ruter for et raskt og sikkert hjemmenettverk, du får også ekstra fordeler med skytilgang. Hold forbindelsen med hjemmenettverket fra hvor som helst med gratis mydlink-apper og nettportalen mydlink.eu.

  mydlinks skybaserte tjenester inkluderer:
  • Å kunne se hvilke enheter som er koblet til nettverket
  • Å kunne se nettleserhistorikk i sanntid
  • Å blokkere tilkobling fra uønskede enheter
  • Å sette opp automatiske e-postvarsler
  • Å oppgradere ruteren når nye funksjoner er tilgjengelige

  Høyhastighets trådløst nettverk
  Lag et trådløst høyhastighetsnettverk for hjemmet ved bruk av denne skybaserte ruteren. Koble enheten til et bredbåndsmodem og del internettforbindelsen trådløst med en hastighet på opptil 600 Mbps. Kos deg med å surfe på nettet, sjekke e-post og prate med familie og venner. Ruteren bruker Wireless N Dualband-teknologi som tilbyr høyere hastighet og rekkevidde i forhold til 802.11g-standarden. Den har også NAT (Network Address Translation) som gjør at flere brukere kan koble seg til Internett ved å dele IP-adresse. Den skybaserte Gigabit-ruteren N600 har også fire Gigabit Ethernet-porter som gir deg fleksibilitet til å koble kablede enheter til nettverket på høyeste hastighet. Den bruker intelligent antenneteknologi for å overføre flere strømmer av data ved å reflektere flere trådløse signaler i vegger slik at du kan motta trådløse signaler i de mest fjerntliggende områdene i hjemmet.


  Fordelene med Dualband
  D-Links skybaserte Gigabit-ruter N600 bruker Dualband-teknologi for å støtte trådløse signaler på 2,4 og 5,0 GHz samtidig. Dette lar deg sjekke e-post og surfe på Internett på 2,4 GHz-båndet, mens du samtidig streamer filmer og andre medier på 5 GHz-båndet. Denne ruteren er laget for hjemmebrukere som ønsker en trådløs forbindelse som kan håndtere videostreaming gjennom hele huset, samtidig som den er bakoverkompatibel med eksisterende produkter basert på 802.11g og 802.11a.

  Smart QoS-prioritering
  På noen rutere er all kablet og trådløs trafikk, inkludert Voice over IP (VoIP), videostreaming, online spilling og nettlesing blandet sammen i en eneste datastrøm. Ved å håndtere data på denne måten kan programmer som streamer video oppleve hakking eller en ustabil forbindelse. Med D-Links Smart QoS-teknologi blir kablet og trådløs trafikk analysert og delt inn i flere datastrømmer. Forskjellige programmer som stemmeoverføring, video og data vil automatisk oppdages og overføringssekvensen vil automatisk bli prioritert.

  Del og stream filer med SharePort™ Mobile
  Koble en USB-enhet til den skybaserte Gigabit-ruteren N600 for å lage en delt lagringsplass og gjøre det enkelt å dele filer mellom datamaskiner og enheter koblet til nettverket. Koble til en USB-harddisk for å streame videobiblioteket og musikk til bærbare datamaskiner og mobile enheter. Et enkelt webgrensesnitt lar deg få tilgang til, laste opp og spille filer lagret på USB-disken, og SharePort™ Mobile-appen for iOS- og Android-enheter lar deg ta sikkerhetskopi av bilder og videoer lagret på enheten. Du kan også tilpasse den delte lagringsplassen ved å lage separate kontoer for å kontrollere tilgang til USB-enheten, slik at du kan dele musikk med alle, men holde de personlige filene private. DIR-826L kan også brukes som en medieserver for hjemmet for å streame medier lagret på USB-enheten til spillere som overholder DNLA-standarden, som Boxee Box by D-Link.

  Klar for IPv6
  Denne ruteren er klar for fremtidens Internett med støtte for den kommende overgangen fra IPv4 til IPv6. Den har IPv6 Ready Gold-logoen, som betyr at den ikke bare støtter IPv6-protokollen, men også er kompatibel med IPv6-utstyr fra andre produsenter. Ved å bruke en dobbel protokollstakk-arkitektur kan denne ruteren håndtere ruting for både IPv4 og IPv6 på samme tid, slik at du kan være sikker på at ruteren er både forover- og bakoverkompatibel.

  D-Link Green™
  D-Links skybaserte Gigabit-ruter N600 er del av D-Link Green™, D-Links program for å tilby miljøvennlige alternativer uten å gå på kompromiss med ytelsen. DIR-826L støtter Grønn Ethernet-teknologi, som reduserer strømforbruket ved å sette Ethernet-portene i ventemodus hvis det ikke oppdages noen trafikk. WLAN-tidsstyringen slår av det trådløse nettverket når det ikke behøves, for eksempel om natten eller i helgen. Strømforbruket er også ytterligere redusert med Energy Star™-merket strømforsyning.


  Enkel å installere og bruke
  Med D-Link Easy Setup Wizard kan du konfigurere det trådløse nettverket på få minutter. Veiviseren leder deg gjennom installeringsprosessen for ny maskinvare, tilkobling til nettverket og legge til nye enheter. Den konfigurerer dine internettinnstillinger slik at du raskt og enkelt kan dele bredbåndstilkoblingen. I tillegg er ruteren WPS-sertifisert (Wi-Fi Protected Setup) som gjør det enda enklere å konfigurere det trådløse nettverket og aktivere sikkerhet.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel