Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
CREATIVE
CREATIVE WP-380 Wireless Bluetooth Headp (51EF0580AA001)

CREATIVE WP-380 Wireless Bluetooth Headp

  Produktinfo

  Enkel, trådløs ytelse

  Solid lydytelse
  Det drives av bassinnstilte 34 mm Neodymium-drivere, som sørger for dynamisk ytelse og det er perfekt når du vil bevege deg til de nyeste danselåtene.

  Tilkobling med ett trykk
  Integrert med NFC (Near Field Communication), slik at du kan koble trådløst til kompatible smarttelefoner eller nettbrett ved å bare berøre smartenheten på hodesettet.

  HD-avspillingskvalitet uten kabler
  Creative Hitz WP380 bruker HD-lydstøtte med aptX® og AAC for å sørge for den beste trådløse lyden fra en Bluetooth-enhet.

  Forsinkelsesfri lyd
  FastStream-teknologi tillater toveis lydstreaming og talekommunikasjon med lav latens med Creative BT-W1 Bluetooth-senderen/mottakeren (selges separat).

  Lang batterivarighet
  Få opptil 12 timers avspillings- og taletid med en eneste lading.

  Klare samtaler
  Den innebygde mikrofonen med ClearSpeech™ Engine demper aktivt omgivelsesstøy og forbedrer taleklarheten digitalt, slik at samtalene dine blir klare og tydelige.

  I tillegg er det klargjort for HD Voice og sørger for realistiske samtaler på støttede smarttelefoner og mobilnettverk.

  Deling på en enkel måte

  Én kilde, to hodesett
  Hitz WP380 har Creative ShareMe™, som gir deg mulighet til å dele musikk trådløst med en venn eller din kjære, som bruker et annet trådløst Creative ShareMe-aktivert hodesett, for eksempel Aurvana Platinum og Aurvana Gold.

  To kilder, ett hodesett
  Med Creative Multipoint kan du koble to ulike enheter trådløst til hodesettet samtidig. Dette betyr at du enkelt kan bytte musikkilde på disse to enhetene.

  Dra på tur med hodetelefonene dine

  Velg hvordan du vil lytte
  Hodetelefonene leveres med en avtakbar, flat lydkabel som ikke floker seg, slik at du kan nye musikken på gamlemåten, uten at du må opprette tilkobling mellom enhetene.

  Lett å ta med
  For å gjøre det enkelt har vi inkludert en myk og praktisk bæreveske.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel