Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Lyd & bilde Hodetelefoner Ørepropper Creative Outlier Air V3 TWS

Creative Outlier Air V3 TWS (51EF0940AA000)
Creative Outlier Air V3 TWS (51EF0940AA000)
Creative Outlier Air V3 TWS (51EF0940AA000)
Creative Outlier Air V3 TWS (51EF0940AA000)
Varenummer:
51EF0940AA000
EAN:
5390660194818

Creative Outlier Air V3 TWS

9/10 på Tek.no i juli 2022: "En totalpakke det er vanskelig å ikke like"
inkl. mva
701,-
5+ Leverandørlager (sendes normalt etter 6-10 arbeidsdager)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Creative Outlier Air V3

  • Veldig god lyd
  • Premium innpakning og utforming gitt prisen
  • Mye rimeligere enn man skulle tro
  • Enkelt og funksjonelt app-grensesnitt
  • Kontrollene på proppene kan justeres manuelt via appen
  • Relativt god aktiv støydemping
  • Etuiet kan lades trådløst via Qi
Les hele testen på Tek.no.


Vår forbrukerfavoritt - Creative Outlier TWS serien - kommer nå med Ambient-modus og Aktiv Støyreduksjon!

Forbedret for å gi opp til 40 timers total spilletid med 10 timer etter hver lading topper Creative Outlier Air V3 serien med batteriets ytelse. Vi har høynet innsatsen med våre nyeste Støykontroll-tjenester, tastekontroller som kan tilpasses og fire mikrofoner for tydelige samtaler - alt konstruert for den beste True Wireless-opplevelsen.

Drevet av 6 mm biocellulose-drivere og oppgradert med Bluetooth® 5.2 teknologi er Creative Outlier Air V3 vanntett med IPX5-godkjenning, slik at du kan nyte lyd uansett hvilken retning livet tar deg.

 

Slipp verden inn

Invitér akkurat nok av verdens utside inn og kontrollér hvor mye av omgivelsenes lyder du slipper inn med Ambient-modus. Fullstendig justerbar via Støykontroll-modulen i Creative-appen, vær bevisst (og trygg) på det som skjer rundt deg, spesielt når du er utendørs. Hvorvidt du sykler til jobb, spaserer langs en travel gate, eller har en samtale med baristaen, gjør det uten å måtte ta ut hodetelefonene - bare dobbelt-trykk for å aktivere!

 

Eller steng den ute

Når du ønsker å stenge verden ute kan du dobbelt-trykke for å skru på Aktiv Støyreduksjon. Funksjonen bruker en feedforward-mikrofon i hver av øreproppene for å redusere støyen som kommer fra området rundt deg og inn i øret ditt. Ta farvel med det du ikke liker å høre og fokusér på dine gjøremål, eller bare slapp av med deg selv og spillelisten.

 

Ikke stopp

Bli ustoppelig med Creative Outlier Air V3. Øreproppene kan brukes i opptil 10 timer på en enkel lading - og opptil 40 timer sammen med ladedeksel - spørsmålet er bare, klarer du å henge med?

 

Gi den påfyll

Legg enkelt øreproppene tilbake i ladedeksel og ladingen skjer automatisk. Ladedekselet støtter også trådløs lading og er Qi-kompatibelt slik at du kan plassere det på din eksisterende ladestasjon* for å lade, eller koble den med en USB-C kabel, som medfølger for normal lading.

 

Klar og tydelig lyd

Ikke én, men totalt fire mikrofoner! Creative Outlier Air V3 kommer med dobbel mikrofon på hver ørepropp for forbedret lyd, slik at du blir tydeligere for andre. Spesielt ved jobbsamtaler, utdyp dine poenger tydelig uten å måtte heve stemmen.

 

Dine kommandoer, hørt

Å ha fire mikrofoner betyr at Siri og Google Assistant ikke kommer til å ha noen problemer med å plukke opp dine kommandoer, slik at du enkelt kan få tilgang på informasjonen du trenger; bare trykk og snakk. Dobbel samtale lar deg høre lyd på begge ørepropper. Du kan også ta dine samtaler eller kommandere stemmeassistenten ved å bruke øreproppene enten med eller uten bruk av hender.

 

Trykk og gå

De intuitive tastekontrollene på Creative Outlier Air V3 er designet for komfortabel bruk, også når du er på farten. Tastesensorene reagerer intuitivt på dine tastekommandoer slik at du kan styre dine avspillinger og samtaler uanstrengt uten å måtte strekke deg etter telefonen din.

 

Tilpass dine kontroller

Vi vet at vi alle fungerer på ulike måter, og dette betyr at du kan ta kontroll over funksjonene og tilpasse dine tastekontroller! Hvorvidt det er dobbelt-trykk, trippelt-trykk eller langt trykk for å hoppe over sanger, justere volumnivå, eller aktivere stemmeassistent og Støykontroll-tjenester - på Creative appen via Tilpass Knapper-modulen kan du endre eller styre dine ønskelige funksjoner etter eget ønske.

 

Ja takk til frihet

Oppgradert med Bluetooth® 5.2 kan du forvente mer pålitelig trådløs tilkobling på Creative Outlier Air V3. Lytt på forbedret lydkvalitet over jevnere og uavbrutt lydstrømming uten unødig ledningsmas. Unngå knuter og knot.

 

Følg med

Den rike og oppslukende akustikkytelsen til Creative Outlier Air V3 sørger for at du henger med i tiden. Takket være 6 mm biocellulose-drivere i hver ørepropp med ACC og SBC kodekser kan du nyte førsteklasses reproduksjon av lyd for detaljerte høyder, velbalanserte mellomtoner og intens bass.

 

Uheldig vannsprut, ikke noe problem

Uhell kan skje den beste, og det går helt fint. Med IPX5-godkjent vanntetthet kan Creative Outlier Air V3 motstå noe vannsprut. Dette er også en fantastisk treningskompis som disker opp spillelister for trening med mektig akustikk for å holde deg motivert - bare husk tørk den ren etter hver bruk!

 

Komfortabel passform

Den enkle reduksjonen i øreproppenes fysiske størrelse betyr at Creative Outlier Air V3 nå sitter mer komfortabelt enn noensinne! Denne designen kommer etter mange endringer i produktdesign og tester (ingen ører ble skadet) for å oppnå optimal passform. Velg mellom de myke øreproppene i silikon i tre ulike størrelser for å velge din beste passform; men husk, selv våre venstre og høyre ører kan også kreve ørepropper av forskjellig størrelse!

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.