Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
CREATIVE
CREATIVE D100 Sort BlueTooth høyttaler,  A2DP, 1kg (51MF8090AA000)

CREATIVE D100 Sort BlueTooth høyttaler,A2DP, 1kg

Spesielt Anbefalt Lyd&Bilde feb. 2011
Produktinfo

Gjenopplev boombox-perioden med trådløs lyd

Creative D100 er en moderne boombox som leverer trådløs lyd fra alle dine trådløse Bluetooth®-enheter. Den åpner opp for uendelige muligheter uten kablenes begrensninger, og glir rett inn i alle miljøer, enten du deler musikk i skateboardparken eller har en spontan fest utendørs. Du kan til og med koble til en hvilken som helst musikkilde via den integrerte AUX-IN-funksjonen.

Creative D100 har Bluetooth-tilkoblingsmulighet og er drevet av enten AA-batterier eller strømadapteren og er det perfekte tilbehøret for enheter med trådløs Bluetooth-teknologi, utviklet av våre prisbelønte teknikere og designere.

Spesielt Anbefalt i Lyd&Bilde feb. 2011
"Trådløs tilkobling er praktisk og batteritiden er utmerket.  Det større formatet gjør også sitt til at den klarer høyere volum og gir mer bass enn de andre.  Skal man feste er den det selvfølgelige valget, og til denne prisen blir det en kjøpsanbefaling"

Les hele testen her

  • Leverer trådløs lyd og musikkontroll med kompatible trådløse Bluetooth-enheter, for eksempel mobiltelefoner, nett-PC-er og andre mobile Bluetooth-enheter
  • Drives av enten 4 AA-batterier for virkelig mobilitet eller et strømadapter
  • Sterk og dynamisk bass fra to store 3-tommers drivere i bakoverrettet kabinett
  • Integrert AUX-IN-inngang tillater tilkobling til andre lydenheter

 

 


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel