Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Datautstyr PC-tilbehør Mus & tastatur Ergonomisk utstyr Contour Design Mouse Small - Right handed

Contour Design Mouse Small - Right handed demo (cmogmsr-Demo)
DEMOVARE
-58%
Varenummer:
cmogmsr-Demo

Contour Design Mouse Small - Right handed demo

Demovare
inkl. mva
 1 163,- 
490,-
1 stk Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 79,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Ved demo er det alltid levert i bulk dersom annet ikke er spesifisert. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.

Contour Design Contour Mouse

Fordi én størrelse ikke passer alle

Contour Mouse, tidligere kjent som Perfit Mouse, er en ergonomisk utformet mus som gir komfortabel støtte til hånden, uansett størrelse.  Vi utviklet og testet over 120 forskjellige modeller før vi fant den som passer hånden din perfekt. Denne designen er den perfekte balansen mellom ergonomi og produktivitet.

Laget til deg
Fire størrelser for høyre hånd og to størrelser for venstre hånd gjør at du alltid finner en Contour Mouse som passer perfekt. Det er viktig for å unngå overanstrengt gripetak og fingerbøyninger som kan slite på hånd og håndleddet og føre til belastningsskader.

Ekte 3-knappsdesign
Contour Mouse har fem knapper, inkludert en – tredje knapp (midtklikk) i full størrelse. De tre hovedknappene er plassert slik at fingrene hviler på dem og gjør deg i stand til å klikke med full fingerlengde med små, subtile bevegelser og uten å bøye fingrene. Tommelen hviler på siden av Contour Mouse, mellom fem og tilbake-knappen og rullehjulet.

Teknologien går fremover, men hånden forblir som den er
Contour Mouse ble introdusert i 1995, og vi har utviklet mer enn 120 modeller før vi fant en som passer perfekt i hånden. Den ble lansert som Perfit Mouse, en omskrivning av Perfect Fit.

Selv om teknologien går fremover, forblir hånden som den er. Det er derfor vi har beholdt formen på Contour Mouse, fordi den fremdeles bidrar til å stoppe og forebygge belastningsskader som for eksempel musearm. Det er fjerde generasjons Contour Mouse som nå er oppdatert med en ny, grå metallfarge. På innsiden har elektronikken blitt oppdatert, og presisjonen er økt til 1200 dpi.

Størrelsestabell
Hånden skal kunne hvile oppå Contour Mouse og støtte hele håndflaten fra undersiden. For å finne din perfekte størrelse, bør du måle lengden fra tuppen av langfingeren til den første linjen på håndleddet.

 

Avstand Din størrelse Høyrehånds-versjon Venstrehånds-versjon
19-21 cm L x  
17-19 cm M x x
21 cm eller mer XL x x
Under 17 cm S x

 Se produsentens nettside for mer informasjon.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.