Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Hjem & fritid Hus og hjem Brannvern og sikkerhet Cavius Fjernkontroll til trådløse varslere

Cavius Fjernkontroll til trådløse varslere (9001-012)
Cavius Fjernkontroll til trådløse varslere (9001-012)
Cavius Fjernkontroll til trådløse varslere (9001-012)
Cavius Fjernkontroll til trådløse varslere (9001-012)
Cavius Fjernkontroll til trådløse varslere (9001-012)
Cavius Fjernkontroll til trådløse varslere (9001-012)
Varenummer:
9001-012
EAN:
9421906709193

Cavius Fjernkontroll til trådløse varslere

  • Praktisk fjernkontroll med nødlys
  • Perfekt å ha på soverommet
  • Både piper og vibrerer ved alarm
inkl. mva
449,-
10+ Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 69,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Cavius Fjernkontroll til trådløse varslere


Det perfekte tilbehøret til dine Cavius trådløse røykvarslere. Cavius Smart Remote er utviklet for å alarmere med et raskt og blinkende lys i tillegg til vibrasjon og piping. Fjernkontrollen har flere smarte funksjoner som f.eks. vibrasjon ved alarm, blinking ved alarm og lommelykt.
 
Ha èn eller flere fjernkontroller på soverommene i boligen din og få ekstra varsling ved et eventuelt branntilløp. Med lommelykten finner du enkelt veien ut i  om natten i en mørk bolig.
 

Alarm modus

Når en av varslerne i gruppen går i alarm og sender ut radiosignal vil Smart Remote begynne å blinke raskt (strobelys) samtidig som den piper. Smart Remote har også innebygget vibrering som vil vibrere synkront med alarmsignalet til de andre varslerne. Det blinkende lyset kan gjøres om til konstant lys (lommelykt) ved å trykke på sideknappen. Du kan også skru av og på lommelykten ved å trykke på sideknappen.
 
MERK: Lommelykten, i strobelysmodus, vil blinke med 2 Herts (2 ganger i sekundet) for å unngå at personer med fotosensitiv epilepsi får anfall.
 

Hysj funksjon

Fjernkontrollen kan også brukes til å hysje èn og èn av røykvarslerene dine ved alarm. For å hysje en røykvarsler må du være i umiddelbar nærhet til varsleren. Rett fjernkontrollen mot varsleren i taket og trykk på hysj knappen. Fjernkontrollen sørger da for å hysje varsleren i 10 minutter.
 
MERK: Kommende standard krever at hysj-signalet ikke skal ha lang rekkevidde, for ikke å kunne avstille en alarm fra et annet rom. Du må fysisk være i samme rom og kontrollere årsaken til alarmen før du kan avstille.  Smart Remote tillater først å stoppe
alarmen etter 30 sekunder. Dette indikeres med et kort blink. Årsaken til dette er at man skal være sikker på at man har identifisert kilden til alarmen før man kan avstille.
 

Test funksjon

Fjernkontrollen kan du også bruke til å teste dine røykvarslere. Trykk enkelt på testknappen og hold den inne i ca. 10 sekunder. Fjernkontrollen vil da sende ut signal til alle de andre varslerene i gruppen.
 

Lommelykt

Lommelyktfunksjonen kan aktiveres ved å trykke på sideknappen. Ved å trykke igjen slår du av lommelykten. Etter 5 minutter skrur lommelyktfunksjonen seg automatisk av.
 
Størrelse: Diameter 27mm. Lengde 140mm.
 
Størmforsyning: 3 stk. Duracell AAA (medfølger)

Tilbehør

Cavius Nettdrevet trådløs optisk røykvarsler 230V
Cavius Nettdrevet trådløs optisk røykvarsler
<ul><li>Optisk røykvarsler til Cavius sitt trådløse system <li>230V drevet røykvarsler med CR3 lithiumbatteri som backup <li>Få varsler på telefonen med Cavius hub (se tilbehør) </ul>
979,-
5+ Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
Cavius Trådløs seriekoblet optisk røykvarsler - 5 års batteri
Cavius Trådløs seriekoblet optisk røykvarsler
<ul><li>Optisk røykvarsler til Cavius sitt trådløse system <li> Markedets minste (h: 45mm x d: 65mm) <li>Seriekoble opptil 32 varslere i en gruppe <li>Høy teknisk kvalitet <li>Få varsler på telefonen med Cavius hub (se tilbehør) </ul>
559,-
20+ Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
Cavius Trådløs seriekoblet varmevarsler - 5 års batteri
Januarsalg
-6%
Cavius Trådløs seriekoblet varmevarsler - 5
<ul><li>Varmevarsler til Cavius sitt trådløse system <li>Passer perfekt i kjøkken, garasjer og verksted <li>Få varsler på telefonen med Cavius hub (se tilbehør) </ul>
 629,- 
589,-
20+ Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.