Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
CANON
CANON XF100 Camcorder MPEG-2 50 Mbps Full HD-codec 3,5" LCD (4889B004)

CANON XF100 Camcorder MPEG-2 50Mbps Full HD-codec 3,5" LCD

Produktinfo

Canons XF100 er det minste videokameraet med MPEG-2, 50Mbps full HD-kodek (4:2:2).

Opptak til CF-kort, profesjonell lyd og omfattende tilpasning gir eksepsjonell allsidighet. XF100 tar opp MPEG-2 MXF-filer (Media eXchange Format) - opptil 1920 x 1080 Full HD med 50 Mbps (4:2:2) - på forholdsvis rimelige og lett tilgjengelige CompactFlash-minnekort (CF).

Med kontinuerlig opptak over to kortspor kan filmingen fortsette uten avbrytelser, mens samtidig opptak på 2 kort, gjør det mulig å lagre de samme opptakene på begge kortene.

Du får enestående funksjonalitet rett i hånden - den slitesterke, lette designen sørger for eksepsjonell allsidighet.

Du kan ta opp lineær PCM-lyd via to XLR-innganger samt en stereomikrofon som er montert på forsiden. XF100 bygger på Canons ekspertise innen objektiver til kringkastingsbransjen og leveres med et raskt Canon HD-videoobjektiv med vidvinkel (f1.8-f2.8, 30,4 mm) med innebygd kontrollring for justering av zoom, fokus eller iris.

Det optiske bildestabilisatorsystemet er forbedret og bidrar til å redusere kromatisk avvik, opprettholde skarpheten og redusere objektivstørrelsen.

En 2,07 megapikslers CMOS-sensor med full HD som er utviklet og produsert av Canon, tar opp video i full HD-kvalitet med ekte 1920 x 1080-oppløsning. Sensoren er utstyrt med Bayer-mønsterfargefilter med høy følsomhet og bredt dynamisk område, og teknologien for hurtig datautlesing minimerer forskyvning forårsaket av en rullende lukker, som kan oppstå i CMOS-videokameraer.

XF100 leveres med 3D Assist-funksjoner for opptak (OIS-akseforskyvning og brennviddehjelp) som støtter stereoskopisk 3D-videoopptak med to videokameraer.

Kameraet har dobbelt så høy infrarød (IR) følsomhet som tidligere modeller, noe som gjør den ideell for opptak i dårlige lysforhold med den nye IR-opptaksmodusen og den innebygde IR-lampen. Det finnes grønne og hvite alternativer som passer til ulike prosjekter.

Stor LCD-skjerm montert på siden. Skjermen måler 8,8 cm (3,5 tommer) og har høy oppløsning med 920 000 punkter, innebygd waveform-monitor og en kantfokusfunksjon som hjelper til med å stille inn bildet.

Det finnes også en elektronisk fargesøker (EVF) på 0,61 cm (0,24 tommer) med 260 000 punkter og 100 % dekning.

Du kan velge blant en rekke bildefrekvenser - fra 12 til 50 bilder i sekundet. Det gir fotografen større frihet og flere kreative muligheter under opptak.

Canons unike CPS-videostøtte gir deg prioritert service som garanterer rask reparasjon av kameraet ditt.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel