Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
CANON
CANON SPEEDLITE 270EX for Canon (3806B006)

CANON SPEEDLITE 270EX for Canon

Produktinfo

Speedlite 270EX er en begynnermodell utviklet spesielt for EOS- og PowerShot-brukere. Blitsen er beregnet på fotografer som ønsker en ekstra blits i tillegg til kameraets innebygde blits, og fotografer som vil ha en kompakt blits i lommeformat til EOS 1D eller EOS 5D.
 
Kompakte Speedlite 270EX erstatter den populære Speedlite 220EX-blitsen og er en videreutvikling av foregående modell med høyere ytelse enn det som er vanlig for blitser i denne klassen og størrelsen.
 
Speedlite 270EX har en rekke nye funksjoner som ikke er tilgjengelige med en innebygd blits og skyver grensene for hva man kan forvente av en begynnermodell. Funksjonene omfatter blant annet blitshode som sørger for effektiv lysspredning og som kan vippes for indirekte blitsbelysning - for bilder med mer flatterende lys med mykere toner og dybde.
 
Forbedret kretssystem gir nærmest lydløs oppladning og tilnærmet samme oppladingstid som foregående modell, selv om strømkilden kun består av to AA-batterier.
Sentrale funksjoner omfatter:
  • Kraftig blits med største ledetall på 27 m
  • Rask og stille opplading
  • Manuell blitsstyrke (angis i kameramenyen)
  • Blitsen kan styres via menyen på kompatible kameraer
  • Effektiv lysspredning
  • Vippbart hode for indirekte blits


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel