Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Canon
Canon SCANFRONT 330 GR PERP (8683B003)

Canon SCANFRONT 330 GR PERP

Produktinfo

Rask, pålitelig skanning
Kompakte ScanFront 330 bidrar til å strømlinjeforme arbeidsflyter og redusere kostnadene med produktive skannehastigheter på opptil 30 sider/minutt. Brukerne kan raskt og sikkert sende dokumenter til ulike mottakere i nettverket, og det er også mulig å sende til flere mottakere samtidig. Med en nyutformet matevalsemekanisme og en rett papirbane kan brukere skanne ulike dokumenttyper, som tykt/tynt papir, kartong, lange dokumenter på 1 meter, A3-format (i foliomodus) og preget kartong.

Brukervennlig betjening
Brukere vil oppleve skanning på ScanFront 330 som enkelt og praktisk. Den intuitive berøringsskjermen i farger på 8,4 tommer og med høy oppløsning sammen med jobbknappene som kan tilpasses, sørger for hurtig og nøyaktig fildistribusjon til ulike steder, for eksempel e-post, nettverksmappe, FTP, USB, faks og utskrift. Nyttige tidsbesparende funksjoner inkluderer funksjon for å sende dokumenter raskt til brukerens egen e-postadresse, og ad-hoc-faks der faksmottakerdetaljer kan registreres ved skanning.

Praktisk ekstern styring
ScanFront 330 er enkel å installere og administrere og bidrar til å redusere IT-kostnadene. Å legge til en skanner i nettverket krever ingen ekstra maskinvare eller programvare, og den kan kjøres uten at du trenger å installere serverprogramvare. IT-ansvarlige kan oppdatere, sikkerhetskopiere og gjenopprette flere enheter eksternt gjennom en enkel nettleser eller samtidig ved hjelp av administrasjonsverktøyet til ScanFront.

Problemfri integrering
Integrering i bedriftens programmer kan gjøres sømløs. Metadataindeksfiler (CSV- eller XML-format) kan overføres med hver skanning, og denne informasjonen kan også brukes til navngiving av bildefiler for enklere klassifisering i Back Office-systemer. I tillegg er SDK-er tilgjengelige for utviklere, inkludert en webbasert versjon som gjør det mulig å kjøre ScanFront-programvare fra en separat web-/nettskyserver. Dette gir langt bedre integreringsmuligheter for utviklere og IT-avdelinger som kan lage sine egne integrerte, tilpassede løsninger for sine bedriftsapplikasjoner.

Stabil sikkerhet
ScanFront 330 inneholder et robust sett av avanserte sikkerhetsfunksjoner som gir brukere full kontroll over tilgang, administrasjon og distribusjon av informasjon. Disse inkluderer enhets-ID-pålogging og passordkontroll og automatisk utlogging etter en periode uten aktivitet. Brukerspesifikke restriksjoner og brukeraktivitet kan overvåkes og administreres sentralt, og sikker sending av dokumenter oppnås med PDF-kryptering og passordbeskyttelse for sikker visning, redigering og utskrift.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel